Minoxil saç derisinde kepek kaşıntı pullanma yapıyor

• Konuyu başlatan Sıkıntılı
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 125
  • Cevap 1

Minoxil saç derisinde kepek kaşıntı pullanma yapıyor

1
Merhaba, minoxidil kullanıyorum ve son zamanlarda saç derimde kepek, kaşıntı ve pullanma problemi yaşamaya başladım. Bu durumun Minoxidil kullanımıyla bir ilgisi olabilir mi? Bu tür yan etkiler yaşayan başkaları var mı? Sorunun çözümü için ne tür önlemler alabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler.
1 6
1
Organicum şampuanı günlük olarak kullan çaresi yok bunun kullandığın müddetçe sürekli olur
S

Sıkıntılı

Üye
Merhaba, minoxidil kullanıyorum ve son zamanlarda saç derimde kepek, kaşıntı ve pullanma problemi yaşamaya başladım. Bu durumun Minoxidil kullanımıyla bir ilgisi olabilir mi? Bu tür yan etkiler yaşayan başkaları var mı? Sorunun çözümü için ne tür önlemler alabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler.

Z

zweig

Üye
Organicum şampuanı günlük olarak kullan çaresi yok bunun kullandığın müddetçe sürekli olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt