Minoxil Ölü Deri Düşmesi

• Konuyu başlatan Samet
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 298
  • Cevap 2

Minoxil Ölü Deri Düşmesi

1
Herkese öncelikle selamlar. Yaşım 23 üniversiteye gidiyorum yaklaşık 2 yıldır saç dökülmem var saçlarım iyice seyrelmeye başladı, doktora gittiğimde genetik saç dökülmemem olduğunu söyledi ve bana minoxil ile xpecia tablet önerdi. Bende bu ürünleri 8 ay kullandım, ilk başlarda baya etkili gibiydi ama şu sıralar etkisini kaybettiğinğ düşünüyorum. Saç derimde minoxilden dolayı deri düşmeleri görüyorum. Bunu önceden de yapmıştı ve elimi saç diplerine daldırınca başka bölgelerde de kabuklanma kepek var gibi. Sizce kullanmaya devam mı etmeliyim cidden bu sorum canımı çok sıkıyor bu yaşta kelleşmeye başlamak çok kötü.
2 6
1
Deri düşmesi sorun olmaz birçok kişide bu durum yaşanıyor
S

Samet

Üye
Herkese öncelikle selamlar. Yaşım 23 üniversiteye gidiyorum yaklaşık 2 yıldır saç dökülmem var saçlarım iyice seyrelmeye başladı, doktora gittiğimde genetik saç dökülmemem olduğunu söyledi ve bana minoxil ile xpecia tablet önerdi. Bende bu ürünleri 8 ay kullandım, ilk başlarda baya etkili gibiydi ama şu sıralar etkisini kaybettiğinğ düşünüyorum. Saç derimde minoxilden dolayı deri düşmeleri görüyorum. Bunu önceden de yapmıştı ve elimi saç diplerine daldırınca başka bölgelerde de kabuklanma kepek var gibi. Sizce kullanmaya devam mı etmeliyim cidden bu sorum canımı çok sıkıyor bu yaşta kelleşmeye başlamak çok kötü.

E

erco

Üye
Herkese öncelikle selamlar. Yaşım 23 üniversitesiteye gidiyorum yaklaşık 2 yıldır saç dökülmem var, doktora gittiğimde genetik saç dökülmemem olduğunu söyledi ve bana minoxil ile xpecia tablet önerdi. Bende bu ürünleri 8 ay kullandım, ilk başlarda baya etkili gibiydi ama şu sıralar etkisini kaybettiğinğ düşünüyorum. Saç derimde minoxilden dolayı deri düşmeleri görüyorum. Bunu önceden de yapmıştı ve elimi saç diplerine daldırınca başka bölgelerde de kabuklanma kepek var gibi. Sizce kullanmaua devam mı etmeliyim cidden bu sorum canımı çok sıkıyor bu yaşta kelleşmeye başlamak çok kötü.
Hocam siz minocil kullanımını hergün aynı saatte yapıyormusunuz? Dermaroller kullanıyormusun

lusyus

lusyus

Üye
Deri düşmesi sorun olmaz birçok kişide bu durum yaşanıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt