Minoxil ne zaman bırakılmalı?

• Konuyu başlatan Alahan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 857
  • Cevap 7

Minoxil ne zaman bırakılmalı?

1
Akşamları minoxil sürdükten sonra tam uyuyacam kalp çarpıntıları ara ara geliyor gidiyor ama böyle sanki yerinden çıkacak gibi hızlı hızlı atıyor, bazen düşünüyorum acaba minoxtan kaynaklı olabilir mi, bazen fark ettiğimde hep minoxil sürdükten sonra oluştuğunu anladım değişik kalp çarpıntısı oluşuyor. Minoxili bırakmak gerekir mi, böyle bir şey başına gelen gelen var mı? Birde sürekli minoxil kullanıyoruz ne zaman bırakılmalıdır zamanla etkisinde azalmalar oluştuğunu yazanlar var?
7 6
1
[QUOTE="Boyner, post: 2341, member: 234"] Minoxil kullanımı gerçekte olan ilk aylarda düzenli kullanımda çok güzel sonuçlar verirken başarı sonrası bir rehavet oluşuyor malesef bırakılıyor ilaç kullanımı bırakınca çok kötü oluyor. [/QUOTE] Saçı döken dht hormonu, minoxil dht önleyici olarak etki etmiyor istediğin kadar minoxili düzenli kullan kaçınılmaz son saçlar tekrar dökülme evresine girecektir.
A

Alahan

Üye
Akşamları minoxil sürdükten sonra tam uyuyacam kalp çarpıntıları ara ara geliyor gidiyor ama böyle sanki yerinden çıkacak gibi hızlı hızlı atıyor, bazen düşünüyorum acaba minoxtan kaynaklı olabilir mi, bazen fark ettiğimde hep minoxil sürdükten sonra oluştuğunu anladım değişik kalp çarpıntısı oluşuyor. Minoxili bırakmak gerekir mi, böyle bir şey başına gelen gelen var mı? Birde sürekli minoxil kullanıyoruz ne zaman bırakılmalıdır zamanla etkisinde azalmalar oluştuğunu yazanlar var?

E

erco

Üye
Akşamları minoxil sürdükten sonra tam uyuyacam kalp çarpıntıları arar geliyor gidiyor ama böyle sanki yerinden çıkacak gibi hızlı hızlı atıyor, bazen düşünüyorum acaba minoxtan kaynaklı olabilir mi, bazen fek ettiğimde hep minoxil sürdükten sonra oluşuyor değişik kalp çarpıntısı oluşuyor. Minoxili bırakmak gerekir mi, böyle bir şey başına gelen gelen var mı? Birde sürekli minoxil kullanıyoruz ne zaman bırakılmalıdır zamanla etkisinde azalmalar oluşuyor?
Kardeş bu durumu yaşıyorsan acil bir doktora görün bunun yerine bir süre finasterid kullanabilirsin her ilacın bir yan etkisi olduğunu unutma. Özellikle minoxil bir tansiyon ilacı olarak bulunmuştur.

K

kelboy

Üye
Minoxidil bazen kalp çarpıntısı yapabiliyor bende de oluyordu bir ara eğer ciddi boyutta değilse sorun olacağını sanmıyorum

B

Boyner

Üye
Minoxidil bazen kalp çarpıntısı yapabiliyor bende de oluyordu bir ara eğer ciddi boyutta değilse sorun olacağını sanmıyorum
Minoxil kullanımı gerçekte olan ilk aylarda düzenli kullanımda çok güzel sonuçlar verirken başarı sonrası bir rehavet oluşuyor malesef bırakılıyor ilaç kullanımı bırakınca çok kötü oluyor.

L

lastmorn

Üye
Başarıdan değil sürekli kullansanda etkisi giderek azalıyor. Minoxil DHT önleyici olarak etki etmiyor saçların büyüme sürecini artırıyor ama bu aşamada yüksek miktarda DHT hormonuna maruz kalıyor.

S

Spitzer

Üye
Doktora sorduğumda böyle bir şeyin psikolojik olabileceğini söylüyor ya da gereğinden fazla kullanılırsa yapabilir demişti

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Kalp çarpıntısı rahatsız edecek şekilde oluyorsa doktora muyane olmak gerekir. Minoxil kullandığın ve çarpıntıların ne zaman başladığı doktora söylenilmelidir. Herhangi bir sorun olmadığı görülürse sorunun kaynağı araştırılmalı gerek kalınırsa minoxile ara verilebilir. Günde 2 defadan fazla kullanılmamalıdır ve kullanım arası 12 saat olmalıdır.

K

kelboy

Üye
Minoxil kullanımı gerçekte olan ilk aylarda düzenli kullanımda çok güzel sonuçlar verirken başarı sonrası bir rehavet oluşuyor malesef bırakılıyor ilaç kullanımı bırakınca çok kötü oluyor.
Saçı döken dht hormonu, minoxil dht önleyici olarak etki etmiyor istediğin kadar minoxili düzenli kullan kaçınılmaz son saçlar tekrar dökülme evresine girecektir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
71
Çevrim içi ziyaretçiler
113
Toplam ziyaretçi
184

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt