Anket Minoxil mi procapil mi hangisi daha etkili?

• Konuyu başlatan Abdulhamit
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 215
  • Cevap 3

Minoxil mi procapil mi hangisi daha etkili?

1
Selamlar arkadaşlar, bir senedir minoxidil kullanıyorum, zamanla etkisi azaldı şimdi hiç etkisi yok saçlarımda tekrar canlanma olması için procapil %5 içeren ürünlere yönelmeyi düşünüyorum. Fakat karar vermekte zorlanıyorum. Aranızda minoxidil kullanıp etkisini göremeyen ve sonrasında procapil'e geçerek memnun kalan var mı? Minoxidil'in kan damarlarını genişleterek saç köklerine daha fazla oksijen ve besin ulaşmasını sağladığını biliyorum, ancak saç dökülmemde gözle görülür bir azalma olmadı. Procapil ise daha farklı bir mekanizmayla çalışıyor gibi görünüyor. Saç köklerinin güçlenmesine ve saçın daha sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı oluyormuş. Ayrıca procapil'in yan etkilerinin daha az olduğu söyleniyor. Bu noktada, Procapil'e geçiş yapmamın mantıklı olup olmayacağını merak ediyorum. Procapil'in, minoxidil'e göre daha uzun vadede etkili olduğunu duydum. Gerçekten procapil kullanarak saçlarımın daha sağlıklı ve güçlü bir şekilde yeniden uzamasını sağlayabilir miyim? Eğer deneyimi olan arkadaşlar varsa, procapil'in kullanımı, etkisi, yan etkileri ve ne kadar sürede sonuç verdiği konularında bilgi verebilirler mi? Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
3 6
1
Procapil kullanıp saç çıkaranı forumlarda görmedim minoxil tüm dünyada bilinen bir madde o yüzden minoxil diyorum

Minoxil mi procapil mi hangisi daha etkili?

• Procapil diyenler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
A

Abdulhamit

Üye
Selamlar arkadaşlar, bir senedir minoxidil kullanıyorum, zamanla etkisi azaldı şimdi hiç etkisi yok saçlarımda tekrar canlanma olması için procapil %5 içeren ürünlere yönelmeyi düşünüyorum. Fakat karar vermekte zorlanıyorum. Aranızda minoxidil kullanıp etkisini göremeyen ve sonrasında procapil'e geçerek memnun kalan var mı?

Minoxidil'in kan damarlarını genişleterek saç köklerine daha fazla oksijen ve besin ulaşmasını sağladığını biliyorum, ancak saç dökülmemde gözle görülür bir azalma olmadı. Procapil ise daha farklı bir mekanizmayla çalışıyor gibi görünüyor. Saç köklerinin güçlenmesine ve saçın daha sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı oluyormuş. Ayrıca procapil'in yan etkilerinin daha az olduğu söyleniyor.

Bu noktada, Procapil'e geçiş yapmamın mantıklı olup olmayacağını merak ediyorum. Procapil'in, minoxidil'e göre daha uzun vadede etkili olduğunu duydum. Gerçekten procapil kullanarak saçlarımın daha sağlıklı ve güçlü bir şekilde yeniden uzamasını sağlayabilir miyim?

Eğer deneyimi olan arkadaşlar varsa, procapil'in kullanımı, etkisi, yan etkileri ve ne kadar sürede sonuç verdiği konularında bilgi verebilirler mi? Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

MORDOR

MORDOR

Moderatör
Tamamen minoxili bırakma saçların daha çok dökülmeye başlsyabilir şu şekil yap. Günde bir kere minoxil kullanmaya devam et. Akşamları procapil spreyi kullan. Bu yöntem daha mantıklı olur.

S

Sloccer

Üye
Minoxille procapil bence kıyaslanamaz minoxil saç çıkartan FDA onaylı bir ilaç

D

Disqus

Üye
Procapil kullanıp saç çıkaranı forumlarda görmedim minoxil tüm dünyada bilinen bir madde o yüzden minoxil diyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
16
Çevrim içi ziyaretçiler
41
Toplam ziyaretçi
57

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt