Yardım Minoxil kepek ve kaşıntı yapıyor

• Konuyu başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 555
  • Cevap 4

Minoxil kepek ve kaşıntı yapıyor

1
merhaba arkadaşlar 5-6 aydır minoxil kullaniyorum iyiye yakın saç çıkışları yaşadım haftada 6 gün, sabah 6 fıs akşam 6 fıs olacak şekilde kullandım herhangi bi yan etki yapmadı yaşım 27, fakat son 1 - 2 aydır kepek ve sac derisinde kaşıntı arttı bunun icin herhangi bir öneriniz var mi, haftada 2 gün de dermaroller ile uygulama yapıyorum.
4 6
1
bendede minoxidilden dolayı kaşıntı ve kepek var sebore yaparmı acaba bıraksam mı?
A

Arda

Üye
merhaba arkadaşlar 5-6 aydır minoxil kullaniyorum iyiye yakın saç çıkışları yaşadım haftada 6 gün, sabah 6 fıs akşam 6 fıs olacak şekilde kullandım herhangi bi yan etki yapmadı yaşım 27, fakat son 1 - 2 aydır kepek ve sac derisinde kaşıntı arttı bunun icin herhangi bir öneriniz var mi, haftada 2 gün de dermaroller ile uygulama yapıyorum.

Adriano10

Adriano10

Üye
Bunun hiç bir çözümü yok desem yeridir, sebep olan minoxil içindeki propilen glikol yapıyor ya minoxidil tozu temin edip yurt dışından kendin yapicaksin yada gittiği yere kadar devam ediceksin kardeşim.

crown

crown

Üye
Takip , minoxil kafa ağrısı yapıyor mu?

A

Arda

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandıktan sonra yapıyor

E

Erhan

Üye
bendede minoxidilden dolayı kaşıntı ve kepek var sebore yaparmı acaba bıraksam mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
25
Toplam ziyaretçi
42

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt