Minoxil kaç saat arayla kullanılır?

• Konuyu başlatan tiger
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 796
  • Cevap 5

Minoxil kaç saat arayla kullanılır?

1
Yaklaşık 3 aydır minoxil kullanıyorum saçlarımın ince telli bir yapısı olduğundan günde bir tane 5000 mcg biotin ve sabah ve akşam olmak uzere iki kez minox kullanıyorum şuan için tedavim iyi gidiyor dökülme fazla olmadı ancak bir sorum olacak size minoxili kullanırken saat aralığına dikkat etmek gerekir mi saç yıkama şekli nasıl olmalıdır minoxil kullanmadan önce günde 2 defa saç yıkamak mı gerekiyor?
5 6
1
Teşekkürler yardımlarınız için.
T

tiger

Üye
Yaklaşık 3 aydır minoxil kullanıyorum saçlarımın ince telli bir yapısı olduğundan günde bir tane 5000 mcg biotin ve sabah ve akşam olmak uzere iki kez minox kullanıyorum şuan için tedavim iyi gidiyor dökülme fazla olmadı ancak bir sorum olacak size minoxili kullanırken saat aralığına dikkat etmek gerekir mi saç yıkama şekli nasıl olmalıdır minoxil kullanmadan önce günde 2 defa saç yıkamak mı gerekiyor?

C

Chemist

Üye
2 güne 1 bir saç yıka her gün yıkamana gerek yok

E

emreural

Üye
Ben 3 güne 1 saç yıkıyorum her gün saç yıkamak saçlara zarar veriyor..

T

tiger

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 güne 1 nizoral şampuan kullanmaya başladım ama kafamı çok kurutuyor saçları sertleştirdi sizde de böyle bir şey oluyor mu?

L

lastmorn

Üye
Nizoralı haftada 2 defa kullan çok kullanırsan aşırı kurutma yapabilir

T

tiger

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler yardımlarınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt