Minoxil forte kullanmayı bıraktım saçlar dökülmeye başladı

• Konuyu başlatan Walter34
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 497
  • Cevap 4

Minoxil forte kullanmayı bıraktım saçlar dökülmeye başladı

1
Arkadaşlar merhaba yaşım 23 son 2 yıldır saçlarda biraz dökülme oldugu kanısına vardım ve kaybetmek istemediğim için de 8 ay minoxil forte kulandım ilk başlarda biraz saçı döktü ben yinede kullanmaya devam ettim saçları biraz koyulaştırdı derken ne olduysa son 2 ay dökülmeler artış gösterdi bende şişe bitince tekrar almadım şimdi dökülmem çok arttı duş sırasında elime çok saç geliyor ne yapacağımı şaşırdım doğrusu tekrar başlasam mı diye düşünüyorum karar veremedim ne yapmalıyım proscar kullanmak istemiyorum başka bir tedavi önerseniz.
4 6
1
Hocam ben 4 ay tam 2 ay seyrelterek kulandım sonra bıraktım bıraktıktan sonra 2 ay bir sorun yaşamadım ama aniden bir korkunç bir saç dökülmesi başladı kimileri bunun döngü oldugunu kimileri minox bırakınca olan sürec oldugunu söylüyor. Yani bu ilaci dereceli bırakmanın bnce hiç bi faydası yok gerçekten pişmanlık eski halinede getirmiyor hatta daha da kötü yapıyor bir 3 ay bekleyecegim herhangi bir toparlanma olmazsa saç ektirmeyi düşünüyorum.
W

Walter34

Üye
Arkadaşlar merhaba yaşım 23 son 2 yıldır saçlarda biraz dökülme oldugu kanısına vardım ve kaybetmek istemediğim için de 8 ay minoxil forte kulandım ilk başlarda biraz saçı döktü ben yinede kullanmaya devam ettim saçları biraz koyulaştırdı derken ne olduysa son 2 ay dökülmeler artış gösterdi bende şişe bitince tekrar almadım şimdi dökülmem çok arttı duş sırasında elime çok saç geliyor ne yapacağımı şaşırdım doğrusu tekrar başlasam mı diye düşünüyorum karar veremedim ne yapmalıyım proscar kullanmak istemiyorum başka bir tedavi önerseniz.

Adriano10

Adriano10

Üye
Biz neye yorum yapacaz dostum hayali kişiyemi resim eklersen daha iyi anlarınız durumunu

L

lastmorn

Üye
Minoxil bırakınca çoğu saçta dökülmeler başlar saç döngü fazı değişmeye başlar normal seviyeye gelir birde üstüne dht artışıda dökülmeleri hızlandırır

R

roronoa

Üye
Minoksil kullanildıysa sürekli kullanmak gerek bırakılacaksa yavaş yavaş bırakılmalı. saçı buna alıştırarak 2 günde 1 3 günde 1 bir gibi zaman periyotlarını uzatarak. hemen kesmek çok daha fazla dökülmeye neden oolabilir

S

Scatha

Üye
Hocam ben 4 ay tam 2 ay seyrelterek kulandım sonra bıraktım bıraktıktan sonra 2 ay bir sorun yaşamadım ama aniden bir korkunç bir saç dökülmesi başladı kimileri bunun döngü oldugunu kimileri minox bırakınca olan sürec oldugunu söylüyor.
Yani bu ilaci dereceli bırakmanın bnce hiç bi faydası yok gerçekten pişmanlık eski halinede getirmiyor hatta daha da kötü yapıyor
bir 3 ay bekleyecegim herhangi bir toparlanma olmazsa saç ektirmeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
13
Çevrim içi ziyaretçiler
10
Toplam ziyaretçi
23

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt