Minoxil Forte 5 deri spreyi kullanıcı yorumları

• Konuyu başlatan Harun
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 470
  • Cevap 3

Minoxil Forte 5 deri spreyi kullanıcı yorumları

1
Minoxil Forte 5 deri spreyi kullanıcı yorumları araştırma yaptığımda genel olarak çogu kişi memnun , ama şu şekilde minoxil forte daha çok 1 ile 5 numaralı erkekler için uygun denildi yani uzun saçlı biri olduğumuzda bunu kullanıp istedigimiz verimi almak çokta mümkün degilmiş. Ek olarak tablet boyutunda bir ilaç daha mevcutmuş bu ilaçla birlikte kullanıldığında çok daha etkili olabiliyormuş fakat bu 2 ilaci birden almak şuanda aylık maaliyet olarak öğrenci birini baya aşmakta. Bu ilaç hakkında saç dökülüyor deniliyor ne kadar doğru bilemem ama kalp ilacı olduğu için çok kullanırsak yan etkileri oldukça fazla oluyormuş ve her gün düzenli olarak saçlarımızı yıkamadığımızda kepek yapıyormuş. Düzenli olarak sabah akşam kullanın diyorlar bu ilacı bu kadar kullanmak zararlı olabilir yani saçlarınız daha fazla döküledebilir. Aranızda bu ilacı kullanıp avantaj/dezavantaj olarak aktarabilecek biri varmıdır?
3 6
1
[QUOTE="DeCitron, post: 4018, member: 276"] Şakak kısımlarında kullanmıştım yaklaşık 1 ay. Kullandığım yerde inanılmaz bir dökülme oldu ama ufak tüylerde çıkardı. Dökülmeyi görünce bıraktım belki de devam etsem faydasını görürdüm ama dediğim gibi çok fazla dökülüyordu. [/QUOTE] Kullanmaya başladıysan devam etmen gerekirdi
H

Harun

Üye
Minoxil Forte 5 deri spreyi kullanıcı yorumları araştırma yaptığımda genel olarak çogu kişi memnun , ama şu şekilde minoxil forte daha çok 1 ile 5 numaralı erkekler için uygun denildi yani uzun saçlı biri olduğumuzda bunu kullanıp istedigimiz verimi almak çokta mümkün degilmiş.
Ek olarak tablet boyutunda bir ilaç daha mevcutmuş bu ilaçla birlikte kullanıldığında çok daha etkili olabiliyormuş fakat bu 2 ilaci birden almak şuanda aylık maaliyet olarak öğrenci birini baya aşmakta.
Bu ilaç hakkında saç dökülüyor deniliyor ne kadar doğru bilemem ama kalp ilacı olduğu için çok kullanırsak yan etkileri oldukça fazla oluyormuş ve her gün düzenli olarak saçlarımızı yıkamadığımızda kepek yapıyormuş.
Düzenli olarak sabah akşam kullanın diyorlar bu ilacı bu kadar kullanmak zararlı olabilir yani saçlarınız daha fazla döküledebilir. Aranızda bu ilacı kullanıp avantaj/dezavantaj olarak aktarabilecek biri varmıdır?

Y

Yusuf05

Üye
aman kardeşim minoxile hiç bulaşmayın benim saç döngümü bozdu toparlamak aylar aldı hala seyreklikler devam ediyor

D

DeCitron

Üye
Şakak kısımlarında kullanmıştım yaklaşık 1 ay. Kullandığım yerde inanılmaz bir dökülme oldu ama ufak tüylerde çıkardı. Dökülmeyi görünce bıraktım belki de devam etsem faydasını görürdüm ama dediğim gibi çok fazla dökülüyordu.

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Şakak kısımlarında kullanmıştım yaklaşık 1 ay. Kullandığım yerde inanılmaz bir dökülme oldu ama ufak tüylerde çıkardı. Dökülmeyi görünce bıraktım belki de devam etsem faydasını görürdüm ama dediğim gibi çok fazla dökülüyordu.
Kullanmaya başladıysan devam etmen gerekirdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
39
Çevrim içi ziyaretçiler
51
Toplam ziyaretçi
90

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt