Minoxil forte %2 kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan ssoulfly
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 454
  • Cevap 1

Minoxil forte %2 kullananlar yorumları

1
Arkadaşlar bayanım 4 senedir saçlarım tutam tutam dökülüyor bir çok vitamin hapı kullandım faydası pek olmadı muayene olmaya gittim benim saç dökülmemin nedeni bulunamadı doktor bana minoxil forte %2 sprey verdi ama ben kullanmakta kararsız kaldım biraz araştırdım sakına kullanmayın saçlarınızı çok döküyor, seyrelmeler yapıyor düzelmesi zaman alıyor yazmışlar beni biraz düşündürdü bu durum aranızda kullananlar var mı benim gibi saç dökülmesinin nedeni bulunamayan var mı ??
1 6
1
Ben temmuzdan aralığa kadar kullandım canım, ilk başladığımda sabah akşam saç diplerine sıkıyordum sonraki ay sadece akşamları kullanmaya başladım ondan sonra duşa girdikten sonra kullandım 4 şişe bitti ama faydasını gördüm, belirgin bir açıklığın varsa saç çıkartıyor kullanmanı tavsiye ederim
S

ssoulfly

Üye
Arkadaşlar bayanım 4 senedir saçlarım tutam tutam dökülüyor bir çok vitamin hapı kullandım faydası pek olmadı muayene olmaya gittim benim saç dökülmemin nedeni bulunamadı doktor bana minoxil forte %2 sprey verdi ama ben kullanmakta kararsız kaldım biraz araştırdım sakına kullanmayın saçlarınızı çok döküyor, seyrelmeler yapıyor düzelmesi zaman alıyor yazmışlar beni biraz düşündürdü bu durum aranızda kullananlar var mı benim gibi saç dökülmesinin nedeni bulunamayan var mı ??

D

Dilek

Üye
Ben temmuzdan aralığa kadar kullandım canım, ilk başladığımda sabah akşam saç diplerine sıkıyordum sonraki ay sadece akşamları kullanmaya başladım ondan sonra duşa girdikten sonra kullandım 4 şişe bitti ama faydasını gördüm, belirgin bir açıklığın varsa saç çıkartıyor kullanmanı tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt