Minoxil fayda vermiyor ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan merlin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 313
  • Cevap 5

Minoxil fayda vermiyor ne yapmalıyım?

1
Akşamları 1 - 2 ml minoxil kullanıyorum öncesinde dermoroller yaptıktan sonra ama fayda alamıyorum kullanalı 5 ay dan fazla oldu etki etmiyor gibi bırakıp evocapil spreye geçmeyi düşünüyorum içinde procapil %5'lik olan yada başka birşey onerirmisiniz mesela gece 1 defa kullandığım için minoxun içine kırmızı biber hapı atmak mantıklı mıdır sizce
5 6
1
Zamanla etkisini kaybediyor, zamanla kullanım psikolojisi o enerjide gidiyor.
M

merlin

Üye
Akşamları 1 - 2 ml minoxil kullanıyorum öncesinde dermoroller yaptıktan sonra ama fayda alamıyorum kullanalı 5 ay dan fazla oldu etki etmiyor gibi bırakıp evocapil spreye geçmeyi düşünüyorum içinde procapil %5'lik olan yada başka birşey onerirmisiniz mesela gece 1 defa kullandığım için minoxun içine kırmızı biber hapı atmak mantıklı mıdır sizce

C

Cheesy

Üye
Mantıklı değil 8 ay kullanıp etki etmiyorsa alopecia spreye geçebilirsin dht önleyici proscar kullanmayı da düşünebilirsin.

R

Rafy

Üye
Proscar kullandın mı?

M

merlin

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Rafy, evde proscarda kullanıyorum kullanmaya devam ettikçe faydasını gördüm şuan saçlar iyi denecek seviyede saçları korunmayı başarırsam ekime gerek kalmayacak

L

Lemos

Üye
@merlin, bu ilaçlar 3-5 ay kullanılmaz sürekli kullanılacak herkesin yapısı farklı kiminde kısa zamanda kiminde uzun zamanda sonuç verir

V

vegita

Üye
Zamanla etkisini kaybediyor, zamanla kullanım psikolojisi o enerjide gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt