Minoxil egzama kabuklanma kepeklenme yapması

• Konuyu başlatan Raymo
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 394
  • Cevap 2

Minoxil egzama kabuklanma kepeklenme yapması

1
Selam arkadaşlar minoxil forteye başlama ihtimalim var biliyosunuz saçımda egzama kabuklanma kaşıntı yapıyor nasıl önlem alınabilir? Bıttım sabunu kullanıyorum şu an etkisi olur mu?
2 6
1
Minoxil 8 aydır kullanıyorum kepek sorunum hala devam ediyor bittim sabunu kullandım etkisi yok daha çok kabuklanma yapıyor ne yapmalıyım deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
R

Raymo

Üye
Selam arkadaşlar minoxil forteye başlama ihtimalim var biliyosunuz saçımda egzama kabuklanma kaşıntı yapıyor nasıl önlem alınabilir? Bıttım sabunu kullanıyorum şu an etkisi olur mu?

lusyus

lusyus

Üye
Minoxil egzamayı artırıcı etki yapar 2 güne 1 saç yıkama uygun olabilir. Her gün saç yıkamak sebum hücrelerini yağlanmaya zorlayabilir.

R

Raymo

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Minoxil 8 aydır kullanıyorum kepek sorunum hala devam ediyor bittim sabunu kullandım etkisi yok daha çok kabuklanma yapıyor ne yapmalıyım deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
50
Toplam ziyaretçi
80

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt