Yardım Minoxil aşırı saç döküyor yardım edin

Minoxil aşırı saç döküyor yardım edin

1
Merhaba arkadaşlar, Haziran ayında minoxil kullanmaya başladım ve Ağustos 15’te bıraktım. 15 Kasım’dan sonra ciddi bir saç dökülmesi yaşadım. Mayıs’ta dutasterid kullanmaya başladım ve Aralık 27’de tekrar minoxile döndüm. Ancak saçlarım, hayatım boyunca gördüğümden çok daha fazla döküldü ve yaklaşık 15 gün içinde neredeyse yüzde 80’ini kaybettim. Şu an Norwood 6 seviyesine kadar geldim. Sizce minoxil kullanmaya devam mı etmeliyim, yoksa bırakmalı mı? Dökülen saçlar geri gelir mi? Psikolojik olarak çok zor durumdayım ve gece uyuyamıyorum. Türkiye’deki doktorların bu konuda pek bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum. Bu durumda ne yapmalıyım, önerilerinizi bekliyorum.
1 6
1
Dutasterid ve minox kullanabilecegin maximum tedaviyi kullanıyorsun zaten masaj ve ignelemede yap zamana bırak
L

Likos

Üye
Merhaba arkadaşlar, Haziran ayında minoxil kullanmaya başladım ve Ağustos 15’te bıraktım. 15 Kasım’dan sonra ciddi bir saç dökülmesi yaşadım. Mayıs’ta dutasterid kullanmaya başladım ve Aralık 27’de tekrar minoxile döndüm. Ancak saçlarım, hayatım boyunca gördüğümden çok daha fazla döküldü ve yaklaşık 15 gün içinde neredeyse yüzde 80’ini kaybettim. Şu an Norwood 6 seviyesine kadar geldim.

Sizce minoxil kullanmaya devam mı etmeliyim, yoksa bırakmalı mı? Dökülen saçlar geri gelir mi? Psikolojik olarak çok zor durumdayım ve gece uyuyamıyorum. Türkiye’deki doktorların bu konuda pek bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum. Bu durumda ne yapmalıyım, önerilerinizi bekliyorum.

K

Keltoş

Üye
Dutasterid ve minox kullanabilecegin maximum tedaviyi kullanıyorsun zaten masaj ve ignelemede yap zamana bırak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
13
Çevrim içi ziyaretçiler
19
Toplam ziyaretçi
32
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt