Minoxil 7 aydır kullanıyorum saçlar hala dökülüyor

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 257
  • Cevap 4

Minoxil 7 aydır kullanıyorum saçlar hala dökülüyor

1
Merhaba neredeyse 21 yaşındayım. 1.5 yıl önce saçların döküldüğünü fark ettim. 7 ay önce topikal minoksidil ve finasterid kullanmaya başladım. Finasterid bana bazı yan etkiler yaptı, ben de 3 ay sonra bıraktım. Minoxidil kullanırken kliniğin bana verdiği özel bir saç dökülmesi şampuanı kullanıyorum ve prp seansları yapıyorum. 6 gün önce tekrar topikal finasteride başladım. Tedavim başladığından beri her ay fotoğraf çekiyorum ve her ay işler daha da kötüye gidiyor. İlk fotoğraf tam bir yıl öncesine ait. İlk fotoğraf tedaviye başlamadan önceki ikincisi bugünün fotoğrafı.
4 6
1
Saçlar azda olsa dökülmeye devam ediyor minoxil ve proscar kullanıyorum bazen biotinde alıyorum haftada 2 defa konazol şampuanla saçımı yıkarım bazense dönüşümlü procapil sprey kullanırım bu şekil tedaviyi sürdürüyorum.
O

omerkoc

Üye
Merhaba neredeyse 21 yaşındayım. 1.5 yıl önce saçların döküldüğünü fark ettim. 7 ay önce topikal minoksidil ve finasterid kullanmaya başladım. Finasterid bana bazı yan etkiler yaptı, ben de 3 ay sonra bıraktım. Minoxidil kullanırken kliniğin bana verdiği özel bir saç dökülmesi şampuanı kullanıyorum ve prp seansları yapıyorum. 6 gün önce tekrar topikal finasteride başladım. Tedavim başladığından beri her ay fotoğraf çekiyorum ve her ay işler daha da kötüye gidiyor. İlk fotoğraf tam bir yıl öncesine ait. İlk fotoğraf tedaviye başlamadan önceki ikincisi bugünün fotoğrafı.

Ekli dosyalar

• IMG_20220407_180113.jpg
    IMG_20220407_180113.jpg
    37.7 KB · Gösterim: 101
  • IMG_20220407_175424.jpg
    IMG_20220407_175424.jpg
    56.8 KB · Gösterim: 62
E

excalibu

Üye
Senin durumda tam benim gibi hiçbir şey bana etki etmiyor oral antiandrojenler herkeste aynı etkiyi vermeyebiliyor.

K

kelboy

Üye
dht önleyici kullanmazsan tedavinin etkisi giderek azalır

A

Akhan

Üye
Son durumlar ne durumda tedavi uyguluyon mu?

A

Aras21

Üye
Saçlar azda olsa dökülmeye devam ediyor minoxil ve proscar kullanıyorum bazen biotinde alıyorum haftada 2 defa konazol şampuanla saçımı yıkarım bazense dönüşümlü procapil sprey kullanırım bu şekil tedaviyi sürdürüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
25
Çevrim içi ziyaretçiler
48
Toplam ziyaretçi
73

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt