Minoxil %5 saçımı döküyor

• Konuyu başlatan byburak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 672
  • Cevap 3

Minoxil %5 saçımı döküyor

1
Arkadaşlar 23 yaşındayım saçlarımda ön tarafta yanlardan dökülme başlamıştı bende geç olmadan doktora gittim doktorda Androvium minoxil %5 önerdi 28 gündür kullanıyorum ama saçımı daha çok dökmeye başladı önlerde 30 tel dökülen saçım şimdi 50 tel oldu elimi her attığımda saç geliyor özellikle ilacı saçıma yedirirken 100 tel falan döküyor bide sabah akşam saç diplerine sürüyorum ilaca devam etmeliyim kararsız kaldım kullanan arkadaşlarda da böyle olan varsa lütfen yardım etsin.
3 6
1
[USER=6]@MORDOR[/USER], dostum saç tedavisi uyguluyor uzun yoksa ekim mi yaptırdın cilrhekimi sitesinden tanıyorum seni
B

byburak

Üye
Arkadaşlar 23 yaşındayım saçlarımda ön tarafta yanlardan dökülme başlamıştı bende geç olmadan doktora gittim doktorda Androvium minoxil %5 önerdi 28 gündür kullanıyorum ama saçımı daha çok dökmeye başladı önlerde 30 tel dökülen saçım şimdi 50 tel oldu elimi her attığımda saç geliyor özellikle ilacı saçıma yedirirken 100 tel falan döküyor bide sabah akşam saç diplerine sürüyorum ilaca devam etmeliyim kararsız kaldım kullanan arkadaşlarda da böyle olan varsa lütfen yardım etsin.

B

Bakbi92

Üye
doktor tavsiyesi ile mi aldın ilk başlarda daha çok döker zaten o sorun değilde eğer doktor tavsiyesi ile almadıysan bırak derim

MORDOR

MORDOR

Moderatör
İlk başta bendede döktü 3 ay sürdü sonradan tekrar çıktı önemli olan doğru ve sürekli bir şekilde kullanmak

M

Mems

Üye
@MORDOR, dostum saç tedavisi uyguluyor uzun yoksa ekim mi yaptırdın cilrhekimi sitesinden tanıyorum seni

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt