Minoxidilin yanında doğal potasyum kanal genişletici var mı?

• Konuyu başlatan Alcapone
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 303
  • Cevap 2

Minoxidilin yanında doğal potasyum kanal genişletici var mı?

1
Minoxidilin nasıl çalıştığını araştırıyordum ve aynı etkiyi tamamlayan Minoxidil'e bir alternatif olup olmadığını merak etmeye başladım. Minoxidili neyden elde ettiklerini bulmaya çalıştım ama boş çıktı. Kafa derisindeki potasyum kanallarını genişletmenin başka bir yolu varsa, o zaman 'teoriye' göre, rogaine'in etkisini doğal olarak çoğaltmak mümkün olabilir, belki de saçları yeniden büyütmenin bir yolunu bulabiliriz, o zaman (eğer şanslıysak), kullanımı yakalayın ve saçlarda kalite artışı sağlayan keratin üretimimizi koruyun.
2 6
1
[QUOTE="lastmorn, post: 6239, member: 4"] Sarımsak doğal bir potasyum kanal açıcıdır. [/QUOTE] Sarımsak kürümü yoksa yapımı süreceğiz
A

Alcapone

Üye
Minoxidilin nasıl çalıştığını araştırıyordum ve aynı etkiyi tamamlayan Minoxidil'e bir alternatif olup olmadığını merak etmeye başladım. Minoxidili neyden elde ettiklerini bulmaya çalıştım ama boş çıktı.

Kafa derisindeki potasyum kanallarını genişletmenin başka bir yolu varsa, o zaman 'teoriye' göre, rogaine'in etkisini doğal olarak çoğaltmak mümkün olabilir, belki de saçları yeniden büyütmenin bir yolunu bulabiliriz, o zaman (eğer şanslıysak), kullanımı yakalayın ve saçlarda kalite artışı sağlayan keratin üretimimizi koruyun.

L

lastmorn

Üye
Sarımsak doğal bir potasyum kanal açıcıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
20
Çevrim içi ziyaretçiler
42
Toplam ziyaretçi
62
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt