Minoxidil tablet oral ve sprey aynı anda kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Jeolog
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 689
  • Cevap 4

Minoxidil tablet oral ve sprey aynı anda kullanılır mı?

1
Başlıkta yazdığım gibi yaklaşık 4 yıldır likit minoxidil kullanıyorum çok iyi sonuçlar aldım, 2 yıldır da finasterid kullanıyorum, yaklaşık 2 ay önce oral minoxidil kullanmaya yeni başladım. Şu anda 1.25 mg alıyorum ancak birkaç haftada dozounu yavaş yavaş artırcam. Çok uzun zamandır kullandığım likit minoxidili kullanmayı bırakakırsam saçlar dökülür mü? İkisini birden beraber kullanmak riskli olur mu?
4 6
1
Minoxil sprey kullanmayı bırakmak saçı dökmez zaten oral kullanıyorsun ikisini aynı anda kullanmanın mantıklı bir tarafı yok ki birinden vazgeçin
J

Jeolog

Üye
Başlıkta yazdığım gibi yaklaşık 4 yıldır likit minoxidil kullanıyorum çok iyi sonuçlar aldım, 2 yıldır da finasterid kullanıyorum, yaklaşık 2 ay önce oral minoxidil kullanmaya yeni başladım. Şu anda 1.25 mg alıyorum ancak birkaç haftada dozounu yavaş yavaş artırcam. Çok uzun zamandır kullandığım likit minoxidili kullanmayı bırakakırsam saçlar dökülür mü? İkisini birden beraber kullanmak riskli olur mu?

C

Chrisis

Üye
Oral kullanıyorsan losyon kullanmaya gerek, ilacı içmek losyondan daha çok etki eder.

M

MamiForever

Üye
Minoxidil tablet ilacı nerden alıyorsunuz bende almak istiyorum bizim ülkede satışı yok.

J

Jeolog

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Minoxil sprey kullanmayı bırakmak saçı dökmez zaten oral kullanıyorsun ikisini aynı anda kullanmanın mantıklı bir tarafı yok ki birinden vazgeçin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
15
Toplam ziyaretçi
15
Robots
31

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt