Minoxidil spreyi oral kullansak nasıl olur?

• Konuyu başlatan tomriddle
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 704
  • Cevap 8

Minoxidil spreyi oral kullansak nasıl olur?

1
Daha önce rogaine foam minoxidil kullandım 6 aydır kullanmıyorum şimdi minoxidil tablet olanı alcam ama bulamadım. Malum ülkemizde oral minoxidil bulunmuyor. Bu forumda kafaya sürülen topikal spreyi suyla karıştırıp içenler vardı. Merak ettiğim şey 1 fısta 10 mg minoxidil var. Bunu 2.5 mg olarak nasıl alabiliriz?
8 6
1
Kalp atışları yapabiliyor.
T

tomriddle

Üye
Daha önce rogaine foam minoxidil kullandım 6 aydır kullanmıyorum şimdi minoxidil tablet olanı alcam ama bulamadım. Malum ülkemizde oral minoxidil bulunmuyor. Bu forumda kafaya sürülen topikal spreyi suyla karıştırıp içenler vardı. Merak ettiğim şey 1 fısta 10 mg minoxidil var. Bunu 2.5 mg olarak nasıl alabiliriz?

S

Sacsiz

Üye
Ben eczaneden damlalık almıştım iki damla damlatıp suya öyle içiyordum. 2.5 mg geliyor öyle diye tahmin ediyorum

T

tomriddle

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışında yaşayan bir arakdaşım tarafından temin ettim kullanalı 1 yıla yaklaştım çok güzel sonuçlar aldık şimdi finasterid losyonda kullanıyorum

T

tomriddle

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben eczaneden damlalık almıştım iki damla damlatıp suya öyle içiyordum. 2.5 mg geliyor öyle diye tahmin ediyorum
gelişim oldu mu hocam işe yarıyorsa ben de başlamayı düşünüyorum

R

roronoa

Üye
Ben denedim 1 ay sakın siz denemeyin doz ayarlaması sprey ile sıkıntı. Kendimi gece yarısı acile zor attım kalp krizi geçiriyorum diye ve 1 yıl geçiyor üstünden eforlu bir iş yaptığımda kalp ritminde bozulma oluyor

L

lastmorn

Üye
Ben denedim 1 ay sakın siz denemeyin doz ayarlaması sprey ile sıkıntı. Kendimi gece yarısı acile zor attım kalp krizi geçiriyorum diye ve 1 yıl geçiyor üstünden eforlu bir iş yaptığımda kalp ritminde bozulma oluyor
Minoxil losyonun bu şekil kullanılmasını önermem sonuçta lokal kullanıma göre hazırlanıyor. Kullanılırsada 1 ml 50 mg minoxil içeriyor. Günlük 10 mg alıncaksa 0.2 ml olması gerekir. 5 mg için 0.1 ml.

R

roronoa

Üye
Minoxil losyonun bu şekil kullanılmasını önermem sonuçta lokal kullanıma göre hazırlanıyor. Kullanılırsada 1 ml 50 mg minoxil içeriyor. Günlük 10 mg alıncaksa 0.2 ml olması gerekir. 5 mg için 0.1 ml.
Ben iğne ucuyla bir damla seklinde kullandım çok daha az bir doz onda bile sıkıntı yaşadım. bilmiyorum tablet olarak yan etkisiz kullananlar nasıl kullanıyor kişiden kişiye değişiyor sanırım

L

lastmorn

Üye
Ben iğne ucuyla bir damla seklinde kullandım çok daha az bir doz onda bile sıkıntı yaşadım. bilmiyorum tablet olarak yan etkisiz kullananlar nasıl kullanıyor kişiden kişiye değişiyor sanırım
Minoxidil aslen yüksek tansiyon ilacı oral kullanımda tansiyon sorunu olmayan kişide tansiyonu düşürür ancak vücut zorlanırsa kalp görevini yerine getirmede zorlanırsa kalp çarpıntısı baş dönmesi gibi durumlar oluşabilir. Yüksek tansiyona sebebiyet verebilir. Bende en çok kalp çarpıntısı olmuştu. Tablet kullanımı saç için bulunmuyor ama kullananlar var oral kullanıma göre ilaç üretiliyor.

E

Esquire

Üye
Kalp atışları yapabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
6
Toplam ziyaretçi
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt