Minoxidil mevcut saçı kaç yıl korur?

• Konuyu başlatan vayezikhan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 565
  • Cevap 2

Minoxidil mevcut saçı kaç yıl korur?

1
Arkadaşlar saçlarımda çok dökülme yok ön taraflarımda şakaklarda açılmalar var. Döküleli 10 yılı geçmiştir, ilk minoxidil kullandığımda şakaklarda tüyler yoğunlaşmıştı bende çıkacak sandım ama baktım ki ince tüy olarak uzuyor ama termal saç haline gelmedi. Üzerinden 10 yıl geçti şakaklarda gelişme olmadı ama açılmaya devam ediyor. Minoxidil kullanmaya devam ediyorum 1 yıldır da dermaroller kullanıyorum. Bir ara 6 ay finasteris kullandım faydası olmuştu saçlarımda genel bir kalınlaşma yapmıştı ama evli olduğumdan bu ilacı kullanamıyorum. Forumda topikal hormon losyonları kullananlar var bunlarda da aynı şekilde cinsel yönden yan etkiler görülüyor mu ciddi bir riski var mıdır?
2 6
1
[QUOTE="Lion, post: 2828, member: 147"] oral minoksidil kullanırsan 5 yıl rahat korursun, topikal olarak dökülme şiddetine bağlı olarak 2-3 yıl koruyabilirsin [/QUOTE] Oral minoksidil nerden bulabilirim denemek istiyorum?
V

vayezikhan

Üye
Arkadaşlar saçlarımda çok dökülme yok ön taraflarımda şakaklarda açılmalar var. Döküleli 10 yılı geçmiştir, ilk minoxidil kullandığımda şakaklarda tüyler yoğunlaşmıştı bende çıkacak sandım ama baktım ki ince tüy olarak uzuyor ama termal saç haline gelmedi. Üzerinden 10 yıl geçti şakaklarda gelişme olmadı ama açılmaya devam ediyor. Minoxidil kullanmaya devam ediyorum 1 yıldır da dermaroller kullanıyorum. Bir ara 6 ay finasteris kullandım faydası olmuştu saçlarımda genel bir kalınlaşma yapmıştı ama evli olduğumdan bu ilacı kullanamıyorum. Forumda topikal hormon losyonları kullananlar var bunlarda da aynı şekilde cinsel yönden yan etkiler görülüyor mu ciddi bir riski var mıdır?

L

Lion

Üye
oral minoksidil kullanırsan 5 yıl rahat korursun, topikal olarak dökülme şiddetine bağlı olarak 2-3 yıl koruyabilirsin

E

efealc34

Üye
oral minoksidil kullanırsan 5 yıl rahat korursun, topikal olarak dökülme şiddetine bağlı olarak 2-3 yıl koruyabilirsin
Oral minoksidil nerden bulabilirim denemek istiyorum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
33
Çevrim içi ziyaretçiler
51
Toplam ziyaretçi
84
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt