Tavsiye Minoxidil Max Kullanımı Saç Dökülmem Sıfıra İndi

• Konuyu başlatan Alcapone
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 87
  • Cevap 1

Minoxidil Max Kullanımı Saç Dökülmem Sıfıra İndi

1
Arkadaşlar son bir senedir durduramadığım saç dökülmemi minoxidil max losyonla durdurmayı başardım. Saçlarımın önleri iyicene seyreldi ve saçlar incelmeye başladığı için bir sene önce tedaviye başlamıştım. Kullandıklarım haftada bir tane dudasterid biotin azerderm/acnelyse krem ve minoxildi. Ancak bu tedaviye rağmen dökülmeyi bir türlü önleyemedim. Saçtaki incelmeler her ay devam et neredeyse kel olma seviyesine gelmiştim. Ancak forumdaki arkadaşların sayesinde önerdiği minoxil + kafein + arginine losyon sayesinde 2 aylık kullanımda dökülmeler neredeyse sıfıra yaklaştı. Saçımı tararken, saçımı çekerkem ve ve duş sırasında ellerinde çok az saç teli görmüyorum. Önceleri durduramamıştım bundan sonra ekledim ekledim fark ettim yani dökülmelerin azaldığını. Saçları seyreden arkadaşlara mutlaka tavsiye ediyorum bir an önce bulun sonra başlasınlar.
1 6
1
Şuan ne kullanıyorsun tam olarak yazarsan saç durumun nasıl resim eklersen
A

Alcapone

Üye
Arkadaşlar son bir senedir durduramadığım saç dökülmemi minoxidil max losyonla durdurmayı başardım. Saçlarımın önleri iyicene seyreldi ve saçlar incelmeye başladığı için bir sene önce tedaviye başlamıştım. Kullandıklarım haftada bir tane dudasterid biotin azerderm/acnelyse krem ve minoxildi. Ancak bu tedaviye rağmen dökülmeyi bir türlü önleyemedim. Saçtaki incelmeler her ay devam et neredeyse kel olma seviyesine gelmiştim. Ancak forumdaki arkadaşların sayesinde önerdiği minoxil + kafein + arginine losyon sayesinde 2 aylık kullanımda dökülmeler neredeyse sıfıra yaklaştı. Saçımı tararken, saçımı çekerkem ve ve duş sırasında ellerinde çok az saç teli görmüyorum. Önceleri durduramamıştım bundan sonra ekledim ekledim fark ettim yani dökülmelerin azaldığını. Saçları seyreden arkadaşlara mutlaka tavsiye ediyorum bir an önce bulun sonra başlasınlar.

Kier

Kier

Üye
Şuan ne kullanıyorsun tam olarak yazarsan saç durumun nasıl resim eklersen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
64
Çevrim içi ziyaretçiler
97
Toplam ziyaretçi
161

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt