Minoxidil kullanıp baş ağrısı yaşayan var mı?

• Konuyu başlatan Eleanor
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 431
  • Cevap 3

Minoxidil kullanıp baş ağrısı yaşayan var mı?

1
Uzun zaman önce minoxildil kullanma durumum oldu şimdi tekrar düşünüyorum minoxidil kullanırken baş ağrısı kafa ağrısı yaşayan var mı? Islak saça uygulandığında baş dönmesi kafa ağrısı yaşadığını söyleyenler vardı şimdiki durum nedir? Minoxidil yan etkisi falan bunları merak ediyorum.
3 6
1
Zaman zaman özellikle saçlar yaş oldugunda kullanınca evet baş ağrısı yaptığını duydum
E

Eleanor

Üye
Uzun zaman önce minoxildil kullanma durumum oldu şimdi tekrar düşünüyorum minoxidil kullanırken baş ağrısı kafa ağrısı yaşayan var mı? Islak saça uygulandığında baş dönmesi kafa ağrısı yaşadığını söyleyenler vardı şimdiki durum nedir? Minoxidil yan etkisi falan bunları merak ediyorum.

L

Levent

Üye
Baş ağrısı değil yeri geldiğinde kalp çarpıntısı bile yapar

S

Sloccer

Üye
Ben yasadim mecburen biraktim kardesim hatta hastaneye gidip film bile cektirdim

A

andio

Üye
Zaman zaman özellikle saçlar yaş oldugunda kullanınca evet baş ağrısı yaptığını duydum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
28
Çevrim içi ziyaretçiler
47
Toplam ziyaretçi
75
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt