Minoxidil Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Norman91
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 9

Minoxidil Kullananlar Yorumları

1
Merhaba arkadaşlar forumda [B]minoxidil kullananlar[/B] kullanıcı [B]yorumları [/B]na bakıyorum bu aralar saçlarda dökülmeler yeniden başladı yaklaşık 7 aydır minoxidil kullanıyorum gayet güzel sonuçlar aldım ilk üç ayda saçlarımı döngüye soktu ve önler baya seyreldi bırakmayı düşünmüştüm. Şuan için 7 ay oldu ön taraf saçlarımın seyrekliği baya kapandı. Şimdi sorum minoxidili ne kadar süre kullanmam gerekli etkisi sonradan azalırmı azalırsa ne yapmam gerekli. Forumda minoxidil kullananlar varsa yardımcı olabilirlermi. Ek olarak minoxu bırakıp tekrar başladığımızda bu döngü olayı tekrar olurmu birde finasterid eklesemmi diye düşünüyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
9 6
1
Çözüm olmuyor malesef kaç defa kullanan kişileri gördük duyduk malesef,
N

Norman91

Üye
Merhaba arkadaşlar forumda minoxidil kullananlar kullanıcı yorumları na bakıyorum bu aralar saçlarda dökülmeler yeniden başladı yaklaşık 7 aydır minoxidil kullanıyorum gayet güzel sonuçlar aldım ilk üç ayda saçlarımı döngüye soktu ve önler baya seyreldi bırakmayı düşünmüştüm. Şuan için 7 ay oldu ön taraf saçlarımın seyrekliği baya kapandı. Şimdi sorum minoxidili ne kadar süre kullanmam gerekli etkisi sonradan azalırmı azalırsa ne yapmam gerekli. Forumda minoxidil kullananlar varsa yardımcı olabilirlermi.

Ek olarak minoxu bırakıp tekrar başladığımızda bu döngü olayı tekrar olurmu birde finasterid eklesemmi diye düşünüyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
S

seranew

Üye
minoxidil kullanan bir çok kişide hemen hemen okuduğum yazılarda döngü olayı oluyor zayıf saçların dökülüp tekrar güçlü olarak çıktığı bırakınca tekrar saçların seyreldiği okumuştum. Finasterid kullanımı ile ilgili tam bilgiye sahip değilim bende merak ediyorum

S

Sacsizman

Üye
Bende minoxil forte kullanıyorum sürekli kullanmada etkisi kalmıyor ara vermek gerekir 2 3 ay ara vermen lazım ama döngü olayı tekrar başına gelecek bilgin olsun. Finasteridi yaşın gençse kullanmanı önermiyorum sürekli 1 yıldan fazla kullanmalısınki anca faydasını görürsün

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Minoxil kullanmayı bırakıp ara verirseniz 4 - 5 ay gibi döngü yapma olasılığı fazladır uzun vadede minox etkinliği azalır diğer losyonlara yönelmeniz gerekir ru58841 veya pgd2 inhibitörler kullanmanız gerekir.

N

Norman91

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler ru58841 ve pgd2 nasıl temin ederim kullanmak istiyorum

S

seranew

Üye
Cevaplarınız için teşekkürler ru58841 ve pgd2 nasıl temin ederim kullanmak istiyorum
Kardeş bu ürünler minoxidil 'den farklı birşey mi? Çok fazla bilgim yok minoxidil kullanarak iyi sonuç alabilenler var.

Alperen

Alperen

Üye
Minoxidil etken maddesi olan minoxil forte %5 genelde ülkemizde doktorlar tarafından öneriliyor özellikle bu konuda kendi kullandığım rogaine solüsyon ve iran pakdoru minoxidil ürünlerinin etkisi şu şekilde saçlarınızda güzel bir kazanım elde ediyorsunuz. Minoxidil etken maddesi içeren tüm ürünler sizde etki edebilir lakin kullanmayı bıraktığınız anda daha fazla saç dökülmesine sebeb olabilirsiniz.

byburkay

byburkay

Üye
Arkadaşlar saf toz minoxidil nerden bulabilirim yardım eder misiniz?

C

Cheesy

Üye
Saf toz minoxidil bu orjinali kadar aynı olmaz sanırım

F

Ferhat

Üye
Çözüm olmuyor malesef kaç defa kullanan kişileri gördük duyduk malesef,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt