Minoxidil Kaç Ayda Saç Çıkarır?

• Konuyu başlatan rahman07
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 726
  • Cevap 3

Minoxidil Kaç Ayda Saç Çıkarır?

1
Merhaba arkadaşlar proscar 1 mg ve bioxcin forte şampuan kullanıyorum saç dökülmem fazla yok ama ön taraflarda ki saçlarım ince telli ve güçsüz olmaya başladı aralarına bakıyorum ince ve biraz uzayıp dökülen saçlar mevcut bunları diriltip tam gitmemiş saçları ayağa kaldırmak istiyorum bunun için minoxil kullanmaya başlıyacam, aklımda sorularım var yardımcı olursanız sevinirim. Minoxil uzun süre kullanıp tecrübeli arkadaşlar neler yaşadı ne kadar zamanda etkisini gösterdi bıraktığında saçlar nasıl oldu dökülmeyen saçlara zarar verirmi. Minoxili nasıl kullanmam gerekli kullanmaya başlarsam ne zaman bırakmam gerekir, var olan saçlarda dökülmeler oluyor mu bildiklerini aktarırlarsa sevinirim. Cevabınız için teşekkürler.
3 6
1
Minoxil forte 5. ayda saçların kalınlaştığını zayıf tüylerin daha güçlü geldiğini beslendiğini fotoğraflama yaparsanız görürsünüz.
R

rahman07

Üye
Merhaba arkadaşlar proscar 1 mg ve bioxcin forte şampuan kullanıyorum saç dökülmem fazla yok ama ön taraflarda ki saçlarım ince telli ve güçsüz olmaya başladı aralarına bakıyorum ince ve biraz uzayıp dökülen saçlar mevcut bunları diriltip tam gitmemiş saçları ayağa kaldırmak istiyorum bunun için minoxil kullanmaya başlıyacam, aklımda sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.

Minoxil uzun süre kullanıp tecrübeli arkadaşlar neler yaşadı ne kadar zamanda etkisini gösterdi bıraktığında saçlar nasıl oldu dökülmeyen saçlara zarar verirmi.

Minoxili nasıl kullanmam gerekli kullanmaya başlarsam ne zaman bırakmam gerekir, var olan saçlarda dökülmeler oluyor mu bildiklerini aktarırlarsa sevinirim. Cevabınız için teşekkürler.

D

dursun

Üye
Ortalama 6 ay buluyor gözle görülür sonuç için

L

lastmorn

Üye
Minoxil kullanmaya yeni başlayacaksan ilk 3 ay saçların bir kısmı dökülebilir seyrelme oluşur 3. Aydan sonra yeni saçlar ve ince cılız saçlarda uzamaya başlar 1 yıl düzenli kullanımda iyi bir sonuç alınabilir. 1 yıldan sonra etkisini kaybetmeye başlar 15. Aylarda saçlar kullanmadan önceki haline geri gelebilir, bunun olmaması için 3 ay ara vermek veya günde 1 defa kullanmak gereklidir.

Mete

Mete

Üye
Minoxil forte 5. ayda saçların kalınlaştığını zayıf tüylerin daha güçlü geldiğini beslendiğini fotoğraflama yaparsanız görürsünüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
96

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt