Minoxidil ile çıkan sakallar kalıcımı?

• Konuyu başlatan Harun
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 418
  • Cevap 3

Minoxidil ile çıkan sakallar kalıcımı?

1
İnternetten edindiğim bilgiler sonucunda çoğunluk minoxidil ile çıkan sakalların kalıcı olduğunu söylemiş.Saç kökleri gibi dnası olmadığı için kullanmayı bırakıldığında dökülme omuyormuş. Sakal için uzun süre minoxil kullanıpta bırakan var mı? Tavsiyenize göre başlamayı düşünüyorum.
3 6
1
Sakal çıkartıyor ben yanak bölgeme 6 ay uyguladım boş yerleri doldurdu bıraktığımda dökülme olmadı
H

Harun

Üye
İnternetten edindiğim bilgiler sonucunda çoğunluk minoxidil ile çıkan sakalların kalıcı olduğunu söylemiş.Saç kökleri gibi dnası olmadığı için kullanmayı bırakıldığında dökülme omuyormuş. Sakal için uzun süre minoxil kullanıpta bırakan var mı? Tavsiyenize göre başlamayı düşünüyorum.

M

Math

Üye
Internette araştırdıpım kadarıyla birisi bir forumda sormuş dermatolog "3 ila 6 ay arasında kullanan hastalarımdan daha öyle bir dökülmeye rastlamadım." yazmış

S

Stores

Üye
Ben uzun süre bir seneden fazla kullandım baya sakal çıktı, kullanmayı bıraktıktan 7-8 ay sonra azaldılar şimdi çıkanların bir çoğu inceldi uzamıyorlar.

R

Ryzen

Üye
Sakal çıkartıyor ben yanak bölgeme 6 ay uyguladım boş yerleri doldurdu bıraktığımda dökülme olmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
4
Çevrim içi ziyaretçiler
8
Toplam ziyaretçi
12
Robots
15

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt