E
Erdal
Üye
Hayırlı sabahlar arkadaşlar aklıma takılan bir soru var minoxidil yüzde 5 kullanıyorum yaklaşık 6 ay oldu işte herkesin dediği gibi ilk 4 ay içinde yoğun bir saç dökülmesi yaşadım neredeyse saçlarımın %50'si gitti ön bölgelerim seyreldi çevremdeki herkes saçlarımın döküldüğünü fark etti ben de işte arkadaşının tavsiyesiyle kullanmaya devam ettim 4 aydan sonra dökülmeler azaldı üst bölgem şu an gürleşmeye başladığını görebiliyorum bir yıl düzenli olarak kullanacağım tam sonuçlarını görmek istiyorum yarıda bırakınca saç döngüsü bozuluyormuş istediğimiz verimi alamıyormuşuz ancak şöyle bir sorun var anti androjen ilaç kullanmamama rağmen cinsel yönden yan etki yaptığını düşünüyorum yani iktidarsızlık sebep oluyormuş gibi geldi bana yani etkilerine baktığında cinsel yan etki yapma durumu yoktur yazıyor forumlarda da okuduğum kadarıyla aynı şeyi yazıyor Ne bileyim ben de biraz libido düşüklüğü yaptığı gibi çünkü hissedebiliyorum bunu bu ilacın da az olsa böyle bir yan etkisi olduğunu zannediyorum siz ne dersiniz fikirlerinizi bekliyorum böyle bir yaratık yapma durumu var mıdır sizce?