Minoxidil haftada bir kere kullanmak yeterli mi?

• Konuyu başlatan tomriddle
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 539
  • Cevap 2

Minoxidil haftada bir kere kullanmak yeterli mi?

1
1 yıldır düzenli olarak sabah ve akşam rogaine foam kullanıyorum. Çok güzel sonuçlar aldım haftada 2 günde finasterid kullandım çok etkisini gördüm. Bu aralar kullanmada zorluklar yaşıyorum, haftanın 6 günü işe gidiyorum ve sabah erken kalktığımda dolayı kullanmada sıkıntı yaşıyorum akşam yorgun olduğum için kullanamıyorum. Şuan saçlarım iyi halde finasteride devam edecem. Sorum şu... Haftada bir uygulasak etkisi azalıp dökülmeler başlayabilir mi? Bazı doktorlar minoksidilin saçlarımızda en az bir ay kalabileceğini söylediğini duydum.Yani bir ay boyunca kullanmazsak yine de sorun yok. Ancak bir ay sonra kullanmaya devam etmek gerekiyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz?
2 6
1
Bir ay kalan minoxidil değil ,Dutasteride ( yarılama ömrü 4 hafta) kim söylediyse desteksiz sallamiş
T

tomriddle

Üye
1 yıldır düzenli olarak sabah ve akşam rogaine foam kullanıyorum. Çok güzel sonuçlar aldım haftada 2 günde finasterid kullandım çok etkisini gördüm. Bu aralar kullanmada zorluklar yaşıyorum, haftanın 6 günü işe gidiyorum ve sabah erken kalktığımda dolayı kullanmada sıkıntı yaşıyorum akşam yorgun olduğum için kullanamıyorum. Şuan saçlarım iyi halde finasteride devam edecem.

Sorum şu...

Haftada bir uygulasak etkisi azalıp dökülmeler başlayabilir mi?

Bazı doktorlar minoksidilin saçlarımızda en az bir ay kalabileceğini söylediğini duydum.Yani bir ay boyunca kullanmazsak yine de sorun yok. Ancak bir ay sonra kullanmaya devam etmek gerekiyormuş.

Siz ne düşünüyorsunuz?

A

Analist

Üye
Haftada bir kere kullanmak yeterli olmaz günde bir kereye düşürebilirsiniz. Saçları korumak için bu şekilde kullanımı öneriliyor.

Keleşo

Keleşo

Üye
Bir ay kalan minoxidil değil ,Dutasteride ( yarılama ömrü 4 hafta) kim söylediyse desteksiz sallamiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
58
Toplam ziyaretçi
88

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt