Minoxidil Dermaroller birlikte kullanımı?

• Konuyu başlatan Çağrı
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 570
  • Cevap 3

Minoxidil Dermaroller birlikte kullanımı?

1
[B]Minoxidil dermaroller ile birlikte kullanımı? [/B]Yaklaşık 3 aydır günde 0.5 mg finasterid ve sabah akşam 1ml minoxidil kullanıyorum. Şuan itibariyle saçlarımda seyrelme ve kabuklanma oluştu şampuan olarakta konazol ve Sebamed anti hair loss kullanıyorum. Saçlarımda ki seyrelmeler minoxtan kaynaklandığını söyleyen arkadaşlar var şimdi ben tedaviye devam etmem gerekir mi ne zaman sonuç almaya başlarım yoksa başka tedavilere mi yönelmem gerekli ayrıca ek olarak biotin kullansam saçlarıma faydası olurmu yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
3 6
1
Minoxidil kullanımı kesinlikle en az 6 ay kullanılmalı 4. 5. aylarda düzenli kullanımda etkisi çıkıyor.
Ç

Çağrı

Üye
Minoxidil dermaroller ile birlikte kullanımı? Yaklaşık 3 aydır günde 0.5 mg finasterid ve sabah akşam 1ml minoxidil kullanıyorum. Şuan itibariyle saçlarımda seyrelme ve kabuklanma oluştu şampuan olarakta konazol ve Sebamed anti hair loss kullanıyorum. Saçlarımda ki seyrelmeler minoxtan kaynaklandığını söyleyen arkadaşlar var şimdi ben tedaviye devam etmem gerekir mi ne zaman sonuç almaya başlarım yoksa başka tedavilere mi yönelmem gerekli ayrıca ek olarak biotin kullansam saçlarıma faydası olurmu yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
MORDOR

MORDOR

Moderatör
3 aylık kullanım minoxun etkisi için azdır en az 6 ay günde iki kez daha sonrasında günde 1 kez 1ml olarak devam edin etkisini görmeye başlarsınız.

Finasteridin etkisi 6 aydan sonra hafif şekilde görmeye başlarsınız ve 1 yıl süreyle kullanmanız gerekir. Finasterid daha çok vertex seyrekliğinde faydasını gösterir. Şakaklarınızda minoxla birlikte kombine kullanım daha etkili olacaktır.

Biotin eklemeniz saçlarınızın kalınlığını artırır 5 mg olarak günde 1 tablet alabilirsiniz.

Ç

Çağrı

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Finasterid kullanmasam yerine önerebileceğiniz başka saçıma sürebileceğim yan etkisi olmayan solüsyon varmı?

rooney43

rooney43

Üye
Minoxidil kullanımı kesinlikle en az 6 ay kullanılmalı 4. 5. aylarda düzenli kullanımda etkisi çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
21
Çevrim içi ziyaretçiler
36
Toplam ziyaretçi
57

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt