Minox yine aynı etkiyi verir mi ?

• Konuyu başlatan Fighter
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 342
  • Cevap 2

Minox yine aynı etkiyi verir mi ?

1
Minoxili 8 aydır kullanıyordum saçlarımda ilk aylar döngü oluşmuştu önlerimde seyrelmeler oluştu bende kullanmaya devam ettim 6. aya geldiğimde saçlarım gayet iyi duruma gelmişti ama ne olduysa bu aydan sonra tekrar döngüye girdi saça etki etmemeye başladı, bende 8 ay kullanıp bırakmak zorunda kaldım. Ara vereli 5 ay oldu dökülmeler tekrar başlayınca şimdi tekrar kullanmak istiyorum sizce eskisi gibi saç dökülmesi azaltır mı, yoksa bu etki sadece ilk kullanım için mi etkili oluyor? Daha önceden de kullanmayı bırakmıştım, tekrar bırakıp kullandım o ilk etkisi gibi olmadı minox ustaları bilgilendirebilir mi?
2 6
1
Minoxilin ilk zamanki gibi etki etmesi için ara vereli 8 aydan fazla süre geçmesi gerekir. Tekrar başlamak kalite kaybına uğramış saçları tekrar döngüye sokacağı için saç ömrümü olsumsuz etkileyebilir. Eğer başlayacaksan günde 1 kez kullanman daha iyi olur.
F

Fighter

Üye
Minoxili 8 aydır kullanıyordum saçlarımda ilk aylar döngü oluşmuştu önlerimde seyrelmeler oluştu bende kullanmaya devam ettim 6. aya geldiğimde saçlarım gayet iyi duruma gelmişti ama ne olduysa bu aydan sonra tekrar döngüye girdi saça etki etmemeye başladı, bende 8 ay kullanıp bırakmak zorunda kaldım. Ara vereli 5 ay oldu dökülmeler tekrar başlayınca şimdi tekrar kullanmak istiyorum sizce eskisi gibi saç dökülmesi azaltır mı, yoksa bu etki sadece ilk kullanım için mi etkili oluyor?

Daha önceden de kullanmayı bırakmıştım, tekrar bırakıp kullandım o ilk etkisi gibi olmadı minox ustaları bilgilendirebilir mi?

A

Armaan

Üye
Ben düzenli aralıklarla vitamin takviyesi kullanmıştım. Vitamin kullanmadığım zaman fazla bir etki etmemişti. Biotin gibi vitaminli ürünler kullan.

lusyus

lusyus

Üye
Minoxilin ilk zamanki gibi etki etmesi için ara vereli 8 aydan fazla süre geçmesi gerekir. Tekrar başlamak kalite kaybına uğramış saçları tekrar döngüye sokacağı için saç ömrümü olsumsuz etkileyebilir. Eğer başlayacaksan günde 1 kez kullanman daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt