Minox Lipozomal Şampuan Kullananlar Var mı?

• Konuyu başlatan Ace
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 398
  • Cevap 4

Minox Lipozomal Şampuan Kullananlar Var mı?

1
Minox Lipozomal şampuan kullanımı ile ilgili trednyol gibi sitelerde yorumlar var lakin benim merak ettiğim asıl kullanıcılar. Saç Dökülmesine karşı şampuan, hormonal veya çevresel faktörlerden kaynaklanan saç dökülmesini tedavi etmek için tasarlanmış bir şampuan olarak sunulan içeriği hemen hemen genel şampuanlar gibi olsada Saç dökülmesinin ana nedenlerinden biri olan DHT hormonunun üretimini engellemeye yardımcı olan Procapil de dahil olmak üzere kafein ve biotin gibi bir dizi aktif bileşen içerir. Şimdi bu içerdiği maddeler yüzünden saç dökülmesi yaşayanlar nasıl bir etki alıyor?
4 6
1
[QUOTE="MORDOR, post: 8358, member: 6"] Minoxun kafada emilim olması için en az 3 saat beklemesi gerekir losyon bile zar zor emiliyorken saçta 3-5 dakika bekleyen birde temizleyici maddeler olan bir şampuandan etki beklemek şapkadan tavşan çıkarmak gibi mucize olması gerekir. [/QUOTE] Minoxun emilimi zor evet bunu duydum peki kolaylaştırmak için ne yapılabilir
A

Ace

Üye
Minox Lipozomal şampuan kullanımı ile ilgili trednyol gibi sitelerde yorumlar var lakin benim merak ettiğim asıl kullanıcılar. Saç Dökülmesine karşı şampuan, hormonal veya çevresel faktörlerden kaynaklanan saç dökülmesini tedavi etmek için tasarlanmış bir şampuan olarak sunulan içeriği hemen hemen genel şampuanlar gibi olsada Saç dökülmesinin ana nedenlerinden biri olan DHT hormonunun üretimini engellemeye yardımcı olan Procapil de dahil olmak üzere kafein ve biotin gibi bir dizi aktif bileşen içerir. Şimdi bu içerdiği maddeler yüzünden saç dökülmesi yaşayanlar nasıl bir etki alıyor?

Moderatör tarafında düzenlendi:
G

gelemem

Üye
Minox falan hepsi bence boş inanmıyorum

T

Taner043

Üye
Şampuan içine muhtemelen tablet olarak konuluyor, şampuan içine ne koyarsan koy genetik dökülme için bir etki yok engel yok. saç dökülmesi durmuyor.

MORDOR

MORDOR

Moderatör
Minoxun kafada emilim olması için en az 3 saat beklemesi gerekir losyon bile zar zor emiliyorken saçta 3-5 dakika bekleyen birde temizleyici maddeler olan bir şampuandan etki beklemek şapkadan tavşan çıkarmak gibi mucize olması gerekir.

Y

Yakut

Üye
Minoxun kafada emilim olması için en az 3 saat beklemesi gerekir losyon bile zar zor emiliyorken saçta 3-5 dakika bekleyen birde temizleyici maddeler olan bir şampuandan etki beklemek şapkadan tavşan çıkarmak gibi mucize olması gerekir.
Minoxun emilimi zor evet bunu duydum peki kolaylaştırmak için ne yapılabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt