Metlana saç ekimi sonuçları şikayet var mı?

• Konuyu başlatan kleisberg
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 768
  • Cevap 1

Metlana saç ekimi sonuçları şikayet var mı?

1
Metlana saç ekimi sonuçları şikayet var mı? Ankara'da yaşayan biri olarak uzun yıllardır dert yandığım bir konu olarak saçlarımın dökülmesinden şikayetçiyim. Saç ektirmek için güvenilir klinikler araştırırken Google üzerinden Metlana Saç Ekim Merkezi'ne denk geldim. İlk olarak web sitelerini incelemek istedim. Diğer kliniklerin web sitelerinde olduğu gibi Metlana'nın da web sitesinde genel olarak saç ekim işlemleri hakkında bilgiler verilmiş. Youtube üzerinden de pek bir bilgi bulamadım ve Google üzerinde gezinirken 20 adet Google yorumu olduğunu fark ettim. Yorumları incelemeye başladığımda Google Yerel Rehberi olan A.B adlı hastanın burada saç ekim işlemi yaptırdığını, İbrahim Bey ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ettiğini, işini fazlasıyla samimi ve severek yaptığını ve insanların tereddüt etmeden bu kliniği tercih edebileceklerini, en azından rahatlıkla görüşebileclerini söylemiş.
1 6
1
Bir diğer hasta olan Samet Bey de gayet memnun gözüküyor. Daha önce burada saç ektirenler memnun kaldı mı acaba? bizlerle de paylaşırsa seviniriz. [ATTACH type="full"]1316[/ATTACH]
kleisberg

kleisberg

Üye
Metlana saç ekimi sonuçları şikayet var mı? Ankara'da yaşayan biri olarak uzun yıllardır dert yandığım bir konu olarak saçlarımın dökülmesinden şikayetçiyim. Saç ektirmek için güvenilir klinikler araştırırken Google üzerinden Metlana Saç Ekim Merkezi'ne denk geldim. İlk olarak web sitelerini incelemek istedim. Diğer kliniklerin web sitelerinde olduğu gibi Metlana'nın da web sitesinde genel olarak saç ekim işlemleri hakkında bilgiler verilmiş. Youtube üzerinden de pek bir bilgi bulamadım ve Google üzerinde gezinirken 20 adet Google yorumu olduğunu fark ettim. Yorumları incelemeye başladığımda Google Yerel Rehberi olan A.B adlı hastanın burada saç ekim işlemi yaptırdığını, İbrahim Bey ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ettiğini, işini fazlasıyla samimi ve severek yaptığını ve insanların tereddüt etmeden bu kliniği tercih edebileceklerini, en azından rahatlıkla görüşebileclerini söylemiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kleisberg

kleisberg

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir diğer hasta olan Samet Bey de gayet memnun gözüküyor. Daha önce burada saç ektirenler memnun kaldı mı acaba? bizlerle de paylaşırsa seviniriz.
1654076481409.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
51
Çevrim içi ziyaretçiler
76
Toplam ziyaretçi
127
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt