Metlana Ankara saç ekimi hakkında bilgisi olanlar var mı?

• Konuyu başlatan tomriddle
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 181
  • Cevap 4

Metlana Ankara saç ekimi hakkında bilgisi olanlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, Ankara Çankaya'da bulunan Metlana Saç Ekim Merkezi hakkında bilgisi veya deneyimi olan var mı? Merkezin hizmet kalitesi, doktorların yetkinliği ve sonuçlar hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Ayrıca, saç ekim sürecindeki memnuniyetiniz ve önerileriniz varsa, bunları da duymak isterim. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
4 6
1
Merkezlere değilde saç ekimi sonuçlarına bakarak karar ver kendine saç tipine uygun olan ekimler var
T

tomriddle

Üye
Merhaba arkadaşlar, Ankara Çankaya'da bulunan Metlana Saç Ekim Merkezi hakkında bilgisi veya deneyimi olan var mı? Merkezin hizmet kalitesi, doktorların yetkinliği ve sonuçlar hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Ayrıca, saç ekim sürecindeki memnuniyetiniz ve önerileriniz varsa, bunları da duymak isterim. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

H

Hakonek

Üye
Burada müşteri memnuniyeti hizmeti kalite geri dönüşler nasıl?

Y

Yenike

Üye
@tomriddle, Başkan sen en sonunda nerde ektireceksin çok merak ediyorum kaç yıl oldu

T

tomriddle

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de merak ediyorum :)

C

Chemist

Üye
Merkezlere değilde saç ekimi sonuçlarına bakarak karar ver kendine saç tipine uygun olan ekimler var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
105

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt