Mesotherapy Saç Aşısı Serumu Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Arkeolog
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 475
  • Cevap 1

1
[ATTACH type="full" alt="Mesotherapy Saç Aşısı Serumu Kullananlar Yorumları"]1722[/ATTACH] İnstagramda gördüm mesotherapy saç aşısı serumu dökülme önleyici, saçları güçlendirici etkisi vardır yazıyor, bi ara adını sıkça duymuştum belki sizde görmüşünüzdür piyasada o kadar çok saç ürünü var ki neredeyse her hafta yenileri çıkıyor her neyse forumda bu saç çıkartan serumu kullananlar belki vardır diye sormak istedim. Ürün içeriğinde neler var internette fazla bir bilgi yok. İçeriğini bulanlar varsa konudan yazsınlar. Mesotherapy ürünün iddiası şu yönde 2 yıl içinde dökülmüş olan saçları geri dökülmemek üzere çıkarıyor, incelmiş saçları kalınlaştırma güçleştiriyor ve çıkanlar tekrar dökülmüyormuş. Ürün paket içeriği saç aşısı 6ml X 10 adet olarak satılıyor. Çok fazla satış yapan bir site yok gibi sadece trendyol ve Hepsiburada sitesinde satışı var. Ürün özelliklerinde şöyle bir bilgi var Mesotherapy london saç aşısı içindeki yüksek orandaki vitaminler, mineraller ve bitkisel ekstreler sayesinde saç köklerini besler, işlem saç derisine uygulanacak, serum içindeki ilaçların küçük küçük iğne uçlarıyla doku altına verilmesi yöntemi olarak uygulanır. Bulunduğum yerdeki büyük eczanelere sordum, elimizde tok diyorlar. Bu serumu kullananlar yorumlarını yazarsa bilgi sahibi oluruz.
1 6
1
2 aydır kullanıyorum sadece saçı sertleştirip kalınlaştırıyor o da geçici bir süre onun dışında dökülmelere faydası olmadı
A

Arkeolog

Üye

İnstagramda gördüm mesotherapy saç aşısı serumu dökülme önleyici, saçları güçlendirici etkisi vardır yazıyor, bi ara adını sıkça duymuştum belki sizde görmüşünüzdür piyasada o kadar çok saç ürünü var ki neredeyse her hafta yenileri çıkıyor her neyse forumda bu saç çıkartan serumu kullananlar belki vardır diye sormak istedim. Ürün içeriğinde neler var internette fazla bir bilgi yok. İçeriğini bulanlar varsa konudan yazsınlar. Mesotherapy ürünün iddiası şu yönde 2 yıl içinde dökülmüş olan saçları geri dökülmemek üzere çıkarıyor, incelmiş saçları kalınlaştırma güçleştiriyor ve çıkanlar tekrar dökülmüyormuş. Ürün paket içeriği saç aşısı 6ml X 10 adet olarak satılıyor. Çok fazla satış yapan bir site yok gibi sadece trendyol ve Hepsiburada sitesinde satışı var. Ürün özelliklerinde şöyle bir bilgi var Mesotherapy london saç aşısı içindeki yüksek orandaki vitaminler, mineraller ve bitkisel ekstreler sayesinde saç köklerini besler, işlem saç derisine uygulanacak, serum içindeki ilaçların küçük küçük iğne uçlarıyla doku altına verilmesi yöntemi olarak uygulanır. Bulunduğum yerdeki büyük eczanelere sordum, elimizde tok diyorlar. Bu serumu kullananlar yorumlarını yazarsa bilgi sahibi oluruz.

B

blufer

Üye
2 aydır kullanıyorum sadece saçı sertleştirip kalınlaştırıyor o da geçici bir süre onun dışında dökülmelere faydası olmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt