Mesoplex saç serumu kullanmaya başlıyorum

• Konuyu başlatan Fatih gürüz
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 662
  • Cevap 2

Mesoplex saç serumu kullanmaya başlıyorum

1
Arkadaşlar mesoplex saç serumu sipariş verdim ilk 15 gün hediye ücret talep etmiyorlar ücretsiz evet bana geldi ama çok geç geldi 10 gün geçmiştir sadece kargo ücreti ödedim 25 TL ama bunu temiz kafada mı kullanmamız gerekiyor yoksa saç dibi iğne taraklar var gözenekleri açtıktan sonra mı kullanılmalı bilgim yok aldım geldi ürün eğer fark ettirirse bu firmayı kesinlikle bulurum ve sürekli alırım ayrıca onlar adına da çalışırım bakalım deneyip görecem 2. Yorumumu sizlere haber veriricem tekrardan
2 6
1
Fatih kardeşim bize gelmedi sen bize şu sürecini detaylı anlatırmısın hatta bana resim at lütfen saçlarını falan öncesi sonrası
F

Fatih gürüz

Üye
Arkadaşlar mesoplex saç serumu sipariş verdim ilk 15 gün hediye ücret talep etmiyorlar ücretsiz evet bana geldi ama çok geç geldi 10 gün geçmiştir sadece kargo ücreti ödedim 25 TL ama bunu temiz kafada mı kullanmamız gerekiyor yoksa saç dibi iğne taraklar var gözenekleri açtıktan sonra mı kullanılmalı bilgim yok aldım geldi ürün eğer fark ettirirse bu firmayı kesinlikle bulurum ve sürekli alırım ayrıca onlar adına da çalışırım bakalım deneyip görecem 2. Yorumumu sizlere haber veriricem tekrardan

Ekli dosyalar

• 1659445550750560987597764700177.jpg
    1659445550750560987597764700177.jpg
    4.1 MB · Gösterim: 3,499
L

lastmorn

Üye
Temiz saç derisine uygulancak ilk kez kullanacaksanız saçınızı yıkayın kuruladıktan sonra saç derisine dermaroller uygulayın saçların seyrek olduğu bölgelere saçlarınızı ellerinizle ayırın dermaroller uygulanabilecek yerlerde gezdirin, serumu hemen arkasından uygulayın, 2 yada 3 güne 1 saçlarınızı yıkarsanız daha iyi olur.

rooney43

rooney43

Üye
Fatih kardeşim bize gelmedi sen bize şu sürecini detaylı anlatırmısın hatta bana resim at lütfen saçlarını falan öncesi sonrası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
102

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt