Mesen saç ekimi merkezi fiyatları hakkında bilgisi olan?

• Konuyu başlatan Killer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 237
  • Cevap 1

Mesen saç ekimi merkezi fiyatları hakkında bilgisi olan?

1
Merhaba arkadaşlar, Ankara Çankaya'da bulunan mesen saç ekimi merkezi'nin saç ekimi süreci hakkında bilgi almak istiyorum. Fiyat forumda ekim yaptıran yok gibi burası hakkında güncel bir bilgiye sahip olan var mı? Özellikle paket içerikleri, ek hizmetler ve operasyon sonrası bakım gibi detaylar hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim. Ayrıca, deneyimlerinizi ve memnuniyet durumunuzu da paylaşırsanız faydalı olabilir. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler!
1 6
1
Arkadaşım ektirdi şuan 11 ayı doluyor beklediğimizden daha ekim süreci ağrısız sızısız gerçekleşti saçlarda iyi sıklaşma oldu geri dönüşleri müşteri memnuniyeti olarak memnun kalırsınız. Ekim düşünürseniz tavsiye ederim.
K

Killer

Üye
Merhaba arkadaşlar, Ankara Çankaya'da bulunan mesen saç ekimi merkezi'nin saç ekimi süreci hakkında bilgi almak istiyorum. Fiyat forumda ekim yaptıran yok gibi burası hakkında güncel bir bilgiye sahip olan var mı? Özellikle paket içerikleri, ek hizmetler ve operasyon sonrası bakım gibi detaylar hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim. Ayrıca, deneyimlerinizi ve memnuniyet durumunuzu da paylaşırsanız faydalı olabilir. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler!

X

xienon

Üye
Arkadaşım ektirdi şuan 11 ayı doluyor beklediğimizden daha ekim süreci ağrısız sızısız gerçekleşti saçlarda iyi sıklaşma oldu geri dönüşleri müşteri memnuniyeti olarak memnun kalırsınız. Ekim düşünürseniz tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
11
Çevrim içi ziyaretçiler
31
Toplam ziyaretçi
42

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt