Medical park antalya saç ekimi yaptıranlar var mı?

• Konuyu başlatan Zet
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 211
  • Cevap 0

Medical park antalya saç ekimi yaptıranlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar Ben 25 yaşındayım 22 yaşından 23 yaşına kadar minoksidil kullandım saçlarımı güzel tuttu ama bırakınca 6 ay içinde saçlarımın nerdeyse yarısını kaybettim. Son zamanlarda protez saç kullanmaya başladım ama insanların bakışları beni rahatsız ediyor. Bu yüzden saç ekimi yapmaya karar verdim fotoğraflarımı paylaşacağım bu konuda bilgili abilerim ve kardeşlerim yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
0 6
1
Merhaba arkadaşlar Ben 25 yaşındayım 22 yaşından 23 yaşına kadar minoksidil kullandım saçlarımı güzel tuttu ama bırakınca 6 ay içinde saçlarımın nerdeyse yarısını kaybettim. Son zamanlarda protez saç kullanmaya başladım ama insanların bakışları beni rahatsız ediyor. Bu yüzden saç ekimi yapmaya karar verdim fotoğraflarımı paylaşacağım bu konuda bilgili abilerim ve kardeşlerim yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Z

Zet

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
56
Çevrim içi ziyaretçiler
85
Toplam ziyaretçi
141

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt