Medical Park Antalya saç ekimi sonuçları 3800 Greft

• Konuyu başlatan Duman
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 3

Medical Park Antalya saç ekimi sonuçları 3800 Greft

1
Medical Park Antalya saç ekimi sonuçları 3800 Greft. Arkadaşlar merhaba Medical Park ta yaptırmış olduğum 3800 greft saç ekim sonuçlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Antalya Lara Medical Park saç ekimi süreci bitmiş değil şuana kadar oluşan saç ekim resimlerimi ekleyerek sizin yorumlarınızı değerlendirmenizi bekliyorum. Antalya Lara Medical Park saç ekimi Doktor Aslı Balkan ve ece hanım ile birlikte saç ekim işlemlerimi yürüttü. Saç ekim merkezi : Medical Park Antalya Saç Ekim Greft : 3800 Greft
3 6
1
Medical Park hastanelerinde özellikle son dönemde saç ekiminde bariz bir gelişme hâkim. Bir çok saç ekimi sonuçları var arkadaşın da sac ekimini merak ettim son süreç nasıl ne durumda
D

Duman

Üye
Medical Park Antalya saç ekimi sonuçları 3800 Greft. Arkadaşlar merhaba Medical Park ta yaptırmış olduğum 3800 greft saç ekim sonuçlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Antalya Lara Medical Park saç ekimi süreci bitmiş değil şuana kadar oluşan saç ekim resimlerimi ekleyerek sizin yorumlarınızı değerlendirmenizi bekliyorum. Antalya Lara Medical Park saç ekimi Doktor Aslı Balkan ve ece hanım ile birlikte saç ekim işlemlerimi yürüttü.
Saç ekim merkezi : Medical Park Antalya
Saç Ekim Greft : 3800 Greft

Ekli dosyalar

• saç ekimi öncesi.jpg
    saç ekimi öncesi.jpg
    265.8 KB · Gösterim: 181
  • saç ekimi antalya.jpg
    saç ekimi antalya.jpg
    340.3 KB · Gösterim: 106
  • medicalpark saç ekimi.jpg
    medicalpark saç ekimi.jpg
    494.9 KB · Gösterim: 95
  • saç ekimi mdicalpark.jpg
    saç ekimi mdicalpark.jpg
    470 KB · Gösterim: 103
  • donör bölgesi saç ekimi.jpg
    donör bölgesi saç ekimi.jpg
    272.7 KB · Gösterim: 102
  • saç ekimi sonrası.jpg
    saç ekimi sonrası.jpg
    243.7 KB · Gösterim: 101
  • saç ekimi fue.jpg
    saç ekimi fue.jpg
    295.4 KB · Gösterim: 88
  • 3800 greft saç ekimi.jpg
    3800 greft saç ekimi.jpg
    307.9 KB · Gösterim: 99
D

Duman

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 Martta saç ekim işlemleri yapıldı. Medical Park Antalya Saç Ekim Merkezi 3800 Kök
saç ekimi.jpgmedical park saç ekimi.jpg

Alperen

Alperen

Üye
Saç ekimi süreci tamamlanmamış ama güzel olacağını belli oluyor. 8. Aydan sonra aşağı yukarı çok belli oluyor saç ekimi

@

@ron

Üye
Medical Park hastanelerinde özellikle son dönemde saç ekiminde bariz bir gelişme hâkim. Bir çok saç ekimi sonuçları var arkadaşın da sac ekimini merak ettim son süreç nasıl ne durumda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
60
Toplam ziyaretçi
100
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt