Medical Hair Sibel Ulusan Saç Ekimi yaptıran var mı?

• Konuyu başlatan Mehmetaydn
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 625
  • Cevap 6

Medical Hair Sibel Ulusan Saç Ekimi yaptıran var mı?

1
MedicalHair Sibel Ulusan Saç Ekimi Merkezi, İstanbul, Türkiye'de bulunan bir saç ekimi kliniğidir. Klinik, saç dökülmesi sorunu yaşayan erkek ve kadınlara saç ekimi hizmetleri sunmaktadır. [ATTACH type="full"]2036[/ATTACH] Sibel Ulusan Saç Ekimi Merkezi, uzman bir ekip tarafından yönetilmekte olup, son teknoloji ekipman ve teknikleri kullanmaktadır. Klinikte FUE (Follicular Unit Extraction) yöntemi kullanılmaktadır. Bu yöntem, tek tek saç foliküllerinin çıkarılmasını ve yeniden yerleştirilmesini içeren bir saç ekimi prosedürüdür. Klinikte yapılan diğer hizmetler arasında saç mezoterapisi, PRP (Platelet Rich Plasma) tedavisi ve saç ekimi sonrası bakım yer almaktadır. Ayrıca, klinikte yurt dışından gelen hastalar için konaklama ve seyahat düzenlemeleri de yapılabilir. Sibel Ulusan Saç Ekimi Merkezi, müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir ve her müşteriye özel bir tedavi planı oluşturmak için öncelikle ücretsiz bir danışma görüşmesi yapmaktadır. Klinik, yüksek kaliteli hizmetleri ve rekabetçi fiyatları ile bilinmektedir. Saç Ekimi ve Saç Dökülmesi Hakkında Merak Ettiğiniz Her Konuda Sizlere Yardımcı Olmak İçin Sorularınızı sorabilirsiniz. Adres: Alsancak, Devlet Hastanesi Karsisi, Ali Çetinkaya Blv 35/5, 35220 Konak/İzmir Tel: +90 533 460 3994
6 6
1
[QUOTE="smtbsr, post: 6807, member: 229"] Olmaz mııı biri de benim. Sonucumu da bu forumda paylaşmıştım ama ne hikmetse bir süre sonra silmişler.Ekimin başarısızlığını kabul ediyorlarr ama paranı da iade etmiyorlar İlla gidip tekrar ektirecek mişim onlara böyle saçma sapan bir yer kardeş. DM den görüşebiliriz istersen [/QUOTE] Saç ekimi gerçekten çok dikkat edilmesi gerekn bir konu öyle böyle değil.
M

Mehmetaydn

Üye
MedicalHair Sibel Ulusan Saç Ekimi Merkezi, İstanbul, Türkiye'de bulunan bir saç ekimi kliniğidir. Klinik, saç dökülmesi sorunu yaşayan erkek ve kadınlara saç ekimi hizmetleri sunmaktadır.

Medical Hair Sibel Ulusan Saç Ekimi yaptıran var mı.jpeg

Sibel Ulusan Saç Ekimi Merkezi, uzman bir ekip tarafından yönetilmekte olup, son teknoloji ekipman ve teknikleri kullanmaktadır. Klinikte FUE (Follicular Unit Extraction) yöntemi kullanılmaktadır. Bu yöntem, tek tek saç foliküllerinin çıkarılmasını ve yeniden yerleştirilmesini içeren bir saç ekimi prosedürüdür.

Klinikte yapılan diğer hizmetler arasında saç mezoterapisi, PRP (Platelet Rich Plasma) tedavisi ve saç ekimi sonrası bakım yer almaktadır. Ayrıca, klinikte yurt dışından gelen hastalar için konaklama ve seyahat düzenlemeleri de yapılabilir.

Sibel Ulusan Saç Ekimi Merkezi, müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir ve her müşteriye özel bir tedavi planı oluşturmak için öncelikle ücretsiz bir danışma görüşmesi yapmaktadır. Klinik, yüksek kaliteli hizmetleri ve rekabetçi fiyatları ile bilinmektedir.

Saç Ekimi ve Saç Dökülmesi Hakkında Merak Ettiğiniz Her Konuda Sizlere Yardımcı Olmak İçin Sorularınızı sorabilirsiniz.

Adres: Alsancak, Devlet Hastanesi Karsisi, Ali Çetinkaya Blv 35/5, 35220 Konak/İzmir

Tel: +90 533 460 3994

R

Risalet

Üye
Arkadaşlar herkese merhaba. Saç ekimi yaptıracağım karar verme aşamasındayım. Önlerim ve vertexte taç açılma olmasa bile seyrelme oluştu bir yıldır proscar kullanmama rağmen olumlu bir etkisini göremedim. Ekim yeri olarak Sibel ulusan düşünüyorum buraya ekim yaptırmış arkadaşlar bilgi verebilir mi? Başarısız ekimleri oluyor mu?

C

Cenk48

Üye
3 sene önce Medicalhairde saç ekimi operasyonum oldu. Bu süreç zarfında herhangi bir problem yaşamadım ve saçlarımdan da oldukça memnunum. Tavsiye ederim müşterilerle ilgilenmeleri çok iyi.

E

edias

Üye
3 sene önce Medicalhairde saç ekimi operasyonum oldu. Bu süreç zarfında herhangi bir problem yaşamadım ve saçlarımdan da oldukça memnunum. Tavsiye ederim müşterilerle ilgilenmeleri çok iyi.
Sonuçları var mı? Detaylı bakmak isterim.

S

smtbsr

Üye
Arkadaşlar herkese merhaba. Saç ekimi yaptıracağım karar verme aşamasındayım. Önlerim ve vertexte taç açılma olmasa bile seyrelme oluştu bir yıldır proscar kullanmama rağmen olumlu bir etkisini göremedim. Ekim yeri olarak Sibel ulusan düşünüyorum buraya ekim yaptırmış arkadaşlar bilgi verebilir mi? Başarısız ekimleri oluyor mu?
Olmaz mııı biri de benim. Sonucumu da bu forumda paylaşmıştım ama ne hikmetse bir süre sonra silmişler.Ekimin başarısızlığını kabul ediyorlarr ama paranı da iade etmiyorlar İlla gidip tekrar ektirecek mişim onlara böyle saçma sapan bir yer kardeş. DM den görüşebiliriz istersen

Ekli dosyalar

• 79593BA8-66DC-489F-9EA0-45C8173A0007.JPG
    79593BA8-66DC-489F-9EA0-45C8173A0007.JPG
    866.5 KB · Gösterim: 58
  • IMG_1340.JPG
    IMG_1340.JPG
    666.7 KB · Gösterim: 52
  • IMG_1550.JPG
    IMG_1550.JPG
    772.3 KB · Gösterim: 58
  • IMG_1557.JPG
    IMG_1557.JPG
    846 KB · Gösterim: 60
E

erco

Üye
Olmaz mııı biri de benim. Sonucumu da bu forumda paylaşmıştım ama ne hikmetse bir süre sonra silmişler.Ekimin başarısızlığını kabul ediyorlarr ama paranı da iade etmiyorlar İlla gidip tekrar ektirecek mişim onlara böyle saçma sapan bir yer kardeş. DM den görüşebiliriz istersen
Saç ekimi gerçekten çok dikkat edilmesi gerekn bir konu öyle böyle değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
66
Çevrim içi ziyaretçiler
110
Toplam ziyaretçi
176

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt