Med Of Turkey saç ekimi süreci

• Konuyu başlatan cdisci
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 112
  • Cevap 4

Med Of Turkey saç ekimi süreci

1
Benim dayım ekim yaptırdı medofturkey diye bir saç ekim firmasına. O kadar gençleşti değişti ki adam trafik polisleri yüzünden ehliyetini değiştirmek zorunda kaldı. Bende aynı yere 2 ay sonra ektireceğim. Yer hakkında bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim. Dayımın fotoğraflarını da ekliyorum farkı sizde görün [ATTACH type="full" alt="dayım1.jpg"]2577[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="dayım2.jpg"]2578[/ATTACH]
4 6
1
Arkadaş reklamcı heralde ekim öncesi sonrası fotoğrafları süreç detayları hakkında bilgi yok
C

cdisci

Üye
Benim dayım ekim yaptırdı medofturkey diye bir saç ekim firmasına. O kadar gençleşti değişti ki adam trafik polisleri yüzünden ehliyetini değiştirmek zorunda kaldı. Bende aynı yere 2 ay sonra ektireceğim. Yer hakkında bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim. Dayımın fotoğraflarını da ekliyorum farkı sizde görün

dayım1.jpg
dayım2.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alperen

Alperen

Üye
Benim dayım ekim yaptırdı medofturkey diye bir saç ekim firmasına. O kadar gençleşti değişti ki adam trafik polisleri yüzünden ehliyetini değiştirmek zorunda kaldı. Bende aynı yere 2 ay sonra ektireceğim. Yer hakkında bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim. Dayımın fotoğraflarını da ekliyorum farkı sizde görün

Ekli dosyayı görüntüle 2577Ekli dosyayı görüntüle 2578
Çok güzel görünüyor güzel günlerde kullanın

Y

Yakut

Üye

Ekli dosyayı görüntüle 2577Ekli dosyayı görüntüle 2578
Kaç greft ekildi kardeşim, saç ekim gayet iyi görünüyor, saç ekimi sonrası kullandığı ilaçlar falan var mı?

Kier

Kier

Üye
Saçsızlık insanı 10 yaş yaşlı gösteriyor kel olmak ciddi bir sorun. Merkez tam olarak neresi diğer saç ekimi sonuçlarınada bakalım. Sadece bir kişiyle olmaz.

L

Luceos

Üye
Arkadaş reklamcı heralde ekim öncesi sonrası fotoğrafları süreç detayları hakkında bilgi yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
83
Toplam ziyaretçi
123

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt