Maya estetik saç ekimi sonuçları 4500 greft

• Konuyu başlatan özgül
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 765
  • Cevap 7

Maya estetik saç ekimi sonuçları 4500 greft

1
Dr. Mehmet Faruk Yavuz kliniğinde maya estetik saç ekim merkezinde son kararımı vermekle birlikte 4500 greft saç ekimi yaptırdım. Bu süreçte operasyonda Ahmet Bey bulundu kendisine burdan teşekkür etmek istiyorum. Saç ekimi Tarihi : 2 Kasım 2020 şuana kadar 8 9 aylık bir süreç bitmiş durumda.
7 6
1
Dr. Mehmet Faruk Yavuz saç tedavisinde Paris’te gerçekleşen IMCAS 2022 kongresi için tek seanslık Regenera Activa Saç Tedavisi hakkında sunumlar yapmış, ayrıca saç ekimi yapıldığında da aynı tedaviden uygulayarak güzel sonuç aldığından bahsediyorlar.
Ö

özgül

Üye
Dr. Mehmet Faruk Yavuz kliniğinde maya estetik saç ekim merkezinde son kararımı vermekle birlikte 4500 greft saç ekimi yaptırdım. Bu süreçte operasyonda Ahmet Bey bulundu kendisine burdan teşekkür etmek istiyorum. Saç ekimi Tarihi : 2 Kasım 2020 şuana kadar 8 9 aylık bir süreç bitmiş durumda.

Ekli dosyalar

• maya estetik saç ekimi sonuçları.jpg
    maya estetik saç ekimi sonuçları.jpg
    181.2 KB · Gösterim: 176
  • mayaestetik.jpg
    mayaestetik.jpg
    210 KB · Gösterim: 79
  • maya estetik.jpg
    maya estetik.jpg
    228.4 KB · Gösterim: 71
  • saç ekimi maya.jpg
    saç ekimi maya.jpg
    196.2 KB · Gösterim: 82
  • saç ekimi 4500 kök.jpg
    saç ekimi 4500 kök.jpg
    179.4 KB · Gösterim: 85
  • saç ekimi 4500 greft.jpg
    saç ekimi 4500 greft.jpg
    307.5 KB · Gösterim: 89
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mete

Mete

Üye
Kardeşim saç ekimin hayırlı olsun saç ekiminin ön bölgesi biraz daha öne çekilme durumu olmalımıydı bunu nasıl yaptırdınız?

crown

crown

Üye
Yaş kaç merak ettim saç ekimi kendine getirmiş

D

dursun

Üye
saç ekimi süreci ortalama 9 ayda bitmiş gözüküyor benim korkum donör bölgeyi mahvettiklerini görüyorum bazen bu beni düşünüdüyor.

Ö

özgül

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saç ekimi 9. ay dün çektim arkadaşlar

Ekli dosyalar

• maya estetik.jpeg
    maya estetik.jpeg
    108.7 KB · Gösterim: 75
Mineral

Mineral

Üye
saç ekimi sürecinde konaklama yemek içme prp size mi ait bunlarda önemli , yaş kaç bu arada?

Ö

özgül

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saç ekimi sürecinde konaklama yemek içme prp size mi ait bunlarda önemli , yaş kaç bu arada?
saç ekimi sonrası ilk 3 ay içinde 3 defa prp yaptırdım , vitamin herhangi birşey kullanmadım

I

ismail

Üye
Dr. Mehmet Faruk Yavuz saç tedavisinde Paris’te gerçekleşen IMCAS 2022 kongresi için tek seanslık Regenera Activa Saç Tedavisi hakkında sunumlar yapmış, ayrıca saç ekimi yapıldığında da aynı tedaviden uygulayarak güzel sonuç aldığından bahsediyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
20
Çevrim içi ziyaretçiler
33
Toplam ziyaretçi
53

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt