P
Punisher
Üye
Arkadaşlar bu konuya uğrayanlar olarak hepimiz mavi su saç çıkartıcı serum olayını duymuşsunuzdur bende bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum ama güvenemiyorum ancak dün işyerinde uzun zamandır görmediğim bir arkadaşı gördüm adam resmen gençlikte ki gibi saçları çıkmış biraz konuştuk ne kullandığını mavi su kullanmıyormuş ama aynı içerikten bir krem hazırlattığı mı ve kullandığını söyledi önceki halini biliyordum şuan gördüm şok oldum resmen inanılmaz ötesinde başarılı. Adamın kafasındaki değişimi herhangi bir forumda görsem fakr bu deyip geçerdim ama arkadaşım olduğundan önceki halini bildiğimden bizzat şahit olduğum için inandım ve formülün nasıl yapıldığını arkadaşına sormasını söyledim oda sormuş eczaneye kremdeki ürünlerin aynısının eczanede satılan mavi su ile birebir olduğunu söylemiş arkadaşımda iki ürünüde incelemiş fark olmadığını söylüyor iğneli bir tarak ile beraber losyonu kullanmak gerekiyormuş en az 6 ay kullanılırsa ve kafayıda 0 a vurmak gerekiyor bende kullanmayı düşünüyorum ama saçları kazımak istemiyorum olmazsa 3 numaraya kestiririm. Şimdi bu konuyu neden açtığımı soracak olursanız mavi suyla ilgili bir çok site forum gezdim kimse net bişey bilmediği için kendi tecrübemi anlatmak istedim belki başkasında kullanmak ister diye ikinci olarakta Nio Hira mavi su n11 de 50 - 60 liraya satılıyor eczanede fiyatı pahalı 129 lira civarı diye biliyorum. N11 de satılan 60 ml eczanede ki kaç ml onu bilemiyorum sizce n11 de satılan bio hira mavi suyun sahte olma olasılığı var mıdır? Birde bio hira yerine uraw mavi serum diye başka bir markada var ikisi arasında kullanan tecrübe eden varsa yorumlarını merak ediyorum, arkadaştaki saç değişimini gördükten sonra mutlaka deneyeceğim çünkü şunu da eklemek istiyorum ben daha önceleri boxcim serum kullanmıştım ve kullandığında saç dökülmesini azaltmak yerine daha çok dökülmesine sebep olmuştu tabi o ürünü kullandığım da saçımı sıfıra vurdurmadım dermaroller kullanmamıştım ama saçı kazıtmak bana göre değil birde mavi su kullanırken çekiniyorum açıkçası saçları döker diye istemiyorum. Konuya yorumlarınızı tecrübelerinizi varsa bio hira mavi su ve uraw mavi serum hakkındaki bilgilerinizi aktarırsanız hep beraber faydalanabiliriz.