Mavi Su Losyon İçeriği Nedir?

• Konuyu başlatan Lion
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 552
  • Cevap 14

Mavi Su Losyon İçeriği Nedir?

1
Son yıllarda bu tarz losyonlar bilindiği üzere baya meşhur oldu özellikle halk arasında ve bir çok internet sitesinde mavi su ya da mavi losyon adı altında bir çok ürün piyasada satılmaya başlandı. Bunlardan en bilineni merdiven altı satılan diye tabir edilen mavi su saç losyonu. Bu ürünle ilgili internet sayfalarında bir çok bilgiler mevcut. Kimisi çok memnunken kimisi şikayet ediyor. Saç çıkartıyor diyende var saçımı daha beter etti diyende. Mavi su içeriği ile ilgili bilgileri araştırdığımda genelde antiandrojen ilaçlar, %10 minoxidil gibi açıklamalar mevcut. Son olarak bir eczacı mavi suyun içinde finasterid ve minoxidil karışımı olduğunu yazmıştı. Finasterid saç kök hücrelerinde DHT oluşumunu engelleyip saçın zarar görmesini önlüyor. Minoxidil ise kıl köklerindeki kılcar damarları genişletip kan dolaşımını hızlandırıyor. Dökülmüş saçlar ve minyatürleşmiş tüyler bu sayede tekrar çıkmaya başlıyor. Mavi su yada mavi losyon kullanıp saç çıkardığını gören çevresinde kullanan arkadaşları olanlar tüm mavi serumları içeriği hakkında bilgisi olan konuya bildiklerini yazsın. En önemli soru mavi suların içeriklerinde neler var bir çözelim.
14 6
1
saç çıkaran mavi su yorumlarına aldanmayın çoğun faso fiso ben kullandım hiçbir işe yaramıyor. Mavi su fiyatıda çok ucuz değil yani boş yere para vermeyin. Mavi suyun orijinali falanda yok.
L

Lion

Üye
Son yıllarda bu tarz losyonlar bilindiği üzere baya meşhur oldu özellikle halk arasında ve bir çok internet sitesinde mavi su ya da mavi losyon adı altında bir çok ürün piyasada satılmaya başlandı. Bunlardan en bilineni merdiven altı satılan diye tabir edilen mavi su saç losyonu. Bu ürünle ilgili internet sayfalarında bir çok bilgiler mevcut. Kimisi çok memnunken kimisi şikayet ediyor. Saç çıkartıyor diyende var saçımı daha beter etti diyende.

Mavi su içeriği ile ilgili bilgileri araştırdığımda genelde antiandrojen ilaçlar, %10 minoxidil gibi açıklamalar mevcut. Son olarak bir eczacı mavi suyun içinde finasterid ve minoxidil karışımı olduğunu yazmıştı. Finasterid saç kök hücrelerinde DHT oluşumunu engelleyip saçın zarar görmesini önlüyor. Minoxidil ise kıl köklerindeki kılcar damarları genişletip kan dolaşımını hızlandırıyor. Dökülmüş saçlar ve minyatürleşmiş tüyler bu sayede tekrar çıkmaya başlıyor.

Mavi su yada mavi losyon kullanıp saç çıkardığını gören çevresinde kullanan arkadaşları olanlar tüm mavi serumları içeriği hakkında bilgisi olan konuya bildiklerini yazsın. En önemli soru mavi suların içeriklerinde neler var bir çözelim.

Alperen

Alperen

Üye
İçeriği ne olursa olsun faydasından çok zararı olduğu saçların çıkıp kullanımı bıraktıktan sonra dhaa fazla dökülmesi büyük bir gerçek

Filozof

Filozof

Üye
Mavi su tamamen yalan internette araştırırsan, kullanıcı yorumlarına bakarsan mağdur olan çok sayıda insan olduğunu görürsün

M

mustafaa

Üye
Zarar gören çok cinsel yan etki göreni de gördüm

E

Edward

Üye
Mavi su tamamen yalan internette araştırırsan, kullanıcı yorumlarına bakarsan mağdur olan çok sayıda insan olduğunu görürsün
Ne gibi mağdur oluyorlar var olan saçlarımı döküyor

L

Lion

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam her ürünün mağduru vardır ürün ya da ilaç herkeste fayda sağlayabilir, ben bu konuda o yalan bu yalan tarzı yaklaşım değilde olaya bilimsel yaklaşıp gerçek içerik sunan kişilerin yazılarına önem veriyorum. Bilimsel ilaç kullanan kişilerde yan etkiler görüyor.

Filozof

Filozof

Üye
Ne gibi mağdur oluyorlar var olan saçlarımı döküyor
Biraz araştırma yaptığımda mavi suların hiç bir işe yaramadığını söyleyen var, mevcut saçlarında döküldüğünü, sipariş verip ürünün gelmediği söyleyenler var. Bu mavi sular güven vermiyor biraz araştırma yapıldığında bir sürü olumsuz yorumlar var.

L

lastmorn

Üye
Mavi suyun içinde ne olduğunu kesin bilen var mı?

P

Pharmacy

Üye
Mavi suyun içinde ne olduğunu kesin bilen var mı?
Piyasada bir çok mavi su satılıyor bazıları mersive altı bazıları firmalar tarafından çıkarılıyor. Firma tarafından satılanların içeriği yazılı ama diğer elden satılan olanının içeriğini bilen yok

O

Onex

Üye
saç çıkaran mavi su yorumlarına aldanmayın çoğun faso fiso ben kullandım hiçbir işe yaramıyor. Mavi su fiyatıda çok ucuz değil yani boş yere para vermeyin. Mavi suyun orijinali falanda yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
68
Toplam ziyaretçi
108

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt