K
Karahan
Üye
Mavi su kullananlar kullanıcı yorumları Arkadaşlar şu internette meşhur olan saç çıkarıcı mavi suyu kullananlar oldu mu saç çıkardığını gören varmı veya forumda mavi su kullanmış arakdaşlarımız yorumlarını yazabilir mi? İnternette bir çok mavi su satışı var hangisi kimin belli değil hatta para iadesi veriyor diye söyleyende içerisinde ne olduğu belli değil. Bende mavi suyu araştırdım bir satıcıdan aldım son 1 yıldır dermaroller ile mavi su kullanmaktayım saçlarımda baya faydasını gördüm diyebilirim. Dökülen saçlarımda etkisi oldu ve saç çıkarttı ama son 1 aydır mavi su saç derimde pul pul soyulmalara sebep oluyor ve saçlarımda aşırı kepeklenme de başladı. Heleki dermaroller kullandıktan sonra saçların durumu daha berbat hale geliyor pul pul soyulamalar mavi su sürdükten sonra kepeklenme görüntüsü yaratıyor. Bu soyulmalardan sonra saçlarım dökülmeyede başladı önler baya seyreldi diyebilirim. Mavi su içerisinde anti androjenler var cinsel istekte azalmalar var tam içeriğini bilmiyorum. Bazı kişiler mavi su satıyor bir çok farklı ürünler var piyasada siz kullanıyormusunuz saç çıkartan varmı. Benim saçlarda etkisi oldu ama aşırı deri soyulmaları yapıyor nasıl önleyebiliriz bu durumu. Tekrar eski halime nasıl gelebilirim ne önerirsiniz?
Moderatör tarafında düzenlendi: