Mastürbasyon Saç Dökülmesi Yapar mı?

• Konuyu başlatan Karahan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 13

Mastürbasyon Saç Dökülmesi Yapar mı?

1
Mastürbasyon ve saç dökülmesi arasında bağlantı olduğuna inanan var mı? Aklıma ilk gelen şeyler prolaktin artışı, fazla miktarda artan dht, dopamin ve boşalmadan kaynaklanan besin kaybıdır. Hepinizin ne düşündüğünü bilmek istiyorum ve cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
13 6
1
[QUOTE="rooney43, post: 4805, member: 5"] Size ne gibi etkisi oldu bu kişinin, neden bu kadar ihtiyaç duydunuz [/QUOTE] Görüştüğüm tüm ekimciler beni kapı dışı ettiler ,kafam hava alanına dönmüş ekemiyorlarmis ,dönür az ,alan fazla. Bu benim moralimi çok bozdu .Mem saçların asla ölmediği söylemişti. DHT saç koruyan kıldan sorumlu bir hormon dedi bana ,bağışık sistemi saçlara saldırdığında DHT onları korumak için telegun faza alıyormuş. Biz dökülen yerde fazla DHT görünce DHT nin döktüğü sanıyoruz. Gerçekten sonrada araştırdım bağışıklık sistemini baskılayan ilaç kullanıldığında saçlar adeta fışkırıyormuş. Teorik olarak benim saçları geri getirme şansım var. Onu bulursam bu işi halledebilirim
K

Karahan

Üye
Mastürbasyon ve saç dökülmesi arasında bağlantı olduğuna inanan var mı? Aklıma ilk gelen şeyler prolaktin artışı, fazla miktarda artan dht, dopamin ve boşalmadan kaynaklanan besin kaybıdır. Hepinizin ne düşündüğünü bilmek istiyorum ve cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

lusyus

lusyus

Üye
Bu sorular kaç kez soruldu, mastürbasyon yüzünden saçını kaybetmezsin, genlerin yüzünden saçını kaybedersin.

I

invincible

Moderatör
Saç dökülmesine neden olanın genler olduğunu söylemek çok basit.

Hormonların yüksek olması saç döken en önemli faktör ancak iyi bir tedavi ile saç köklerine zarar vermesi engellenebilir.

Örneğin bir erkeğin hormonları sıfıra indirirsen kellik oluşmaz.

Keleşo

Keleşo

Üye
Beyin cinsel objeyle karşılaşınca vücudu üremeye hazırlar ,sağlıklı kolestrole sahip olan hiç bir sıkıntı olmaz ,olmayan ise testesteron olmayınca vücut daha aktif olan DHT üretir. Bu şuna benziyor duvar yapacan cinsel obje harç hazırlama olsun duvar yapmada cinsellik ve mastürbasyon olsun ,hormon hazırlama ise DHT olsun cinsel obje gördüğün anda zaten DHT üretir senin mastürbasyon yapıp yapmamanın önemi kalmıyor.(harç hazirladın duvar yapmasan bile kumu suyu betonu harcadın)
Olay şöyle oluyor dopamin prolaktini tetikliyor prolaktin progesteron harekete geçiriyor progesteron dan testesteron üretiliyor ,yeterince testesteron yoksa progesteron seviyesi düşüyor alfa reduktaz enzimi harekete geçir.
( bu bilgiler alıntıdır saç konusunda gezegenin en bilgili abisiyle yüz yüze konuştuğumuzda bana anlatmıştı. Şuan maalesef ona hic bir yerde ulasamiyorum yıllardır sacimin doktoru üyesiyim bu forumada belki karşılaşırız diye üye oldum.)

L

Levent

Üye
Mastürbasyon bende kendi kendime yıllardır kesin saç döküyor diye düşünüyorum.

L

Levent

Üye
Beyin cinsel objeyle karşılaşınca vücudu üremeye hazırlar ,sağlıklı kolestrole sahip olan hiç bir sıkıntı olmaz ,olmayan ise testesteron olmayınca vücut daha aktif olan DHT üretir. Bu şuna benziyor duvar yapacan cinsel obje harç hazırlama olsun duvar yapmada cinsellik ve mastürbasyon olsun ,hormon hazırlama ise DHT olsun cinsel obje gördüğün anda zaten DHT üretir senin mastürbasyon yapıp yapmamanın önemi kalmıyor.(harç hazirladın duvar yapmasan bile kumu suyu betonu harcadın)
Olay şöyle oluyor dopamin prolaktini tetikliyor prolaktin progesteron harekete geçiriyor progesteron dan testesteron üretiliyor ,yeterince testesteron yoksa progesteron seviyesi düşüyor alfa reduktaz enzimi harekete geçir.
( bu bilgiler alıntıdır saç konusunda gezegenin en bilgili abisiyle yüz yüze konuştuğumuzda bana anlatmıştı. Şuan maalesef ona hic bir yerde ulasamiyorum yıllardır sacimin doktoru üyesiyim bu forumada belki karşılaşırız diye üye oldum.)
Kim o Hocam merak ettim açıkçası

lusyus

lusyus

Üye
Bilimsel olarak sebep olduğu kesin değil androjen hormonları fazla olunca hem mast isteği hemde saç dökülmesinde artış oluyor

Keleşo

Keleşo

Üye
Kim o Hocam merak ettim açıkçası
Mem nikli biriydi simdi hiç bir yerde yok tüm forumları dolaşıyorum . eksisozlukte bile hesabı silmiş ,telefon nosu kullanılmıyor. Tanıyan varsa bana mesaj atsin onlara büyük bir ödülüm olacak .Kellik benim psikolojimi bozmuş kurtulmam lazim

rooney43

rooney43

Üye
Mem nikli biriydi simdi hiç bir yerde yok tüm forumları dolaşıyorum . eksisozlukte bile hesabı silmiş ,telefon nosu kullanılmıyor. Tanıyan varsa bana mesaj atsin onlara büyük bir ödülüm olacak .Kellik benim psikolojimi bozmuş kurtulmam lazim
Size ne gibi etkisi oldu bu kişinin, neden bu kadar ihtiyaç duydunuz

Keleşo

Keleşo

Üye
Size ne gibi etkisi oldu bu kişinin, neden bu kadar ihtiyaç duydunuz
Görüştüğüm tüm ekimciler beni kapı dışı ettiler ,kafam hava alanına dönmüş ekemiyorlarmis ,dönür az ,alan fazla. Bu benim moralimi çok bozdu .Mem saçların asla ölmediği söylemişti. DHT saç koruyan kıldan sorumlu bir hormon dedi bana ,bağışık sistemi saçlara saldırdığında DHT onları korumak için telegun faza alıyormuş. Biz dökülen yerde fazla DHT görünce DHT nin döktüğü sanıyoruz.
Gerçekten sonrada araştırdım bağışıklık sistemini baskılayan ilaç kullanıldığında saçlar adeta fışkırıyormuş.
Teorik olarak benim saçları geri getirme şansım var. Onu bulursam bu işi halledebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt