Mardin Mavi Losyon Kullanıcı Yorumları

• Konuyu başlatan Eleanor
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 701
  • Cevap 3

Mardin Mavi Losyon Kullanıcı Yorumları

1
Son yıllarda meşhur olan saç çıkardığı iddia edilen mardin mavi losyon kullanıp faydasını gören var mı? Mardin Midyat ilçesinde bir eczane sahibi kendi ürettiği bir saç çıkarma formülü keşfetmiş ve bir çok kullanıcı yorumları var ne hikmetse forumlarda işe yaradığını söyleyen çok az kişi var ve resim eklemiyorlar. Mardin'de mavi losyonu kullanıp saç çıkaran ilaç deneyen ya da bilen var mı ya da midyat ta yaşayıp eczanelere sorucak biri?
3 6
1
Uraw kozmetik firmasının mavi losyon ürünleri toplatıldı diye biliyorum.
E

Eleanor

Üye
Son yıllarda meşhur olan saç çıkardığı iddia edilen mardin mavi losyon kullanıp faydasını gören var mı? Mardin Midyat ilçesinde bir eczane sahibi kendi ürettiği bir saç çıkarma formülü keşfetmiş ve bir çok kullanıcı yorumları var ne hikmetse forumlarda işe yaradığını söyleyen çok az kişi var ve resim eklemiyorlar.

Mardin'de mavi losyonu kullanıp saç çıkaran ilaç deneyen ya da bilen var mı ya da midyat ta yaşayıp eczanelere sorucak biri?

lusyus

lusyus

Üye
Dikkat edin sosyal medyada bu tarz ürünlerle ilgili çok reklam yapan var.

@

@ron

Üye
Ben kullandım bu ürünü 2 farklı kişiden almistim bir tanesini tanıdık arkadaşım getirtti. Diğerini berberim her 2 Side farkliydi

T

Taner043

Üye
Uraw kozmetik firmasının mavi losyon ürünleri toplatıldı diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
2
Çevrim içi ziyaretçiler
17
Toplam ziyaretçi
19
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt