Soru M-Furo krem kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan ironmaer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 59
  • Cevap 1

M-Furo krem kullananlar var mı?

1
Merhabalar, M-Furo Krem'i egzama hastalığı belirtilerini azaltmak için düzenli olarak günde bir kez kullanıyorum. Egzama bende sürekli olarak vücudumun değişik yerlerinde çıkıyor. Sanırsam strest kaynaklı oluşuyor bence. Çünkü iş hayatım sürekli strestli geçiyor malum ülkemizin şartları böyle. Kremi düzenli olarak kullandığımda, plakların kızarıklığının ve kabuklanmanın belirgin şekilde azaldığını fark ettim. Bu kremi kullanmasam cilt rahatsızlığımı geçirmek çok daha zor olurdu. Aynı kremi kullanan veya benzer tecrübeler yaşayanlar var mı? Kullanıcı deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
1 6
1
Merhaba [USER=824]@ironmaer[/USER], bu krem egzama şikayeti olan birçok kişi stresin bu durumu tetiklediğini düşünüyor ve kortizonlu kremler kullanarak rahatlama sağlıyor. M-Furo krem, güçlü bir kortikosteroid olduğundan, birçok kullanıcı benzer şekilde kızarıklık ve kabuklanmada hızlı bir iyileşme fark ettiğini bildiriyor. Ancak bu tarz kremlerin uzun süreli kullanımının cildi inceltebileceği veya yan etkilere neden olabileceği unutulmamalı. Düzenli kullanımda doktor kontrolünde olmak önemli olabilir. Egzama konusunda benzer tecrübeler yaşayan kişiler de bu tür tedaviye ek olarak stres yönetimi, diyet ve nemlendirici kullanımıyla fayda sağladıklarını belirtiyorlar.
I

ironmaer

Üye
Merhabalar, M-Furo Krem'i egzama hastalığı belirtilerini azaltmak için düzenli olarak günde bir kez kullanıyorum. Egzama bende sürekli olarak vücudumun değişik yerlerinde çıkıyor. Sanırsam strest kaynaklı oluşuyor bence. Çünkü iş hayatım sürekli strestli geçiyor malum ülkemizin şartları böyle. Kremi düzenli olarak kullandığımda, plakların kızarıklığının ve kabuklanmanın belirgin şekilde azaldığını fark ettim. Bu kremi kullanmasam cilt rahatsızlığımı geçirmek çok daha zor olurdu. Aynı kremi kullanan veya benzer tecrübeler yaşayanlar var mı? Kullanıcı deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

R

Roins

Üye
Merhaba @ironmaer, bu krem egzama şikayeti olan birçok kişi stresin bu durumu tetiklediğini düşünüyor ve kortizonlu kremler kullanarak rahatlama sağlıyor. M-Furo krem, güçlü bir kortikosteroid olduğundan, birçok kullanıcı benzer şekilde kızarıklık ve kabuklanmada hızlı bir iyileşme fark ettiğini bildiriyor.

Ancak bu tarz kremlerin uzun süreli kullanımının cildi inceltebileceği veya yan etkilere neden olabileceği unutulmamalı. Düzenli kullanımda doktor kontrolünde olmak önemli olabilir. Egzama konusunda benzer tecrübeler yaşayan kişiler de bu tür tedaviye ek olarak stres yönetimi, diyet ve nemlendirici kullanımıyla fayda sağladıklarını belirtiyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
16
Çevrim içi ziyaretçiler
48
Toplam ziyaretçi
64

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt