Luis bien mavi serum şikayet

• Konuyu başlatan Realty
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 268
  • Cevap 1

Luis bien mavi serum şikayet

1
Arkadaşlar luis bien mavi saç serumu hakkında şikayeti olan var mı, bu aralar piyasada mavi serumlar aldı başını gitti bu aralar mavi serumları araştırırken kullanan birine dek geldim söylediğine göre çoğu kişi bunu kullanıyormuş ve bir çoğunda saç dökülmeleri neredeyse sıfıra inmiş bikaç yorumları okudum satış sitesi olan hepsiburadaya bakınca hakkında şöyle yazıyor. İçeriğindeki zengin bitkisel içeriklerle zenginleştirilen Luis Bien Mavi Saç Bakım Serumu, saç dökülmesine karşı son derece etkin koruma sağlar. Saçlarınızın dökülmesini engeller zamanla gürleşmesine büyük destek olur. Bu serum hakkında şikayet var sitesinde birkaç yorum okudum.ürün içeriğine baktım öyle ahım şahım bir şey yok gibi, nasıl etki edecek pek anlamış değilim trendyolda, hepsiburada millet harıl harıl bunlardan kullanıp saç çıkıyor diye yorum yapıyor sorduğun zaman bunun gibi bir çok marka çıkıyor. Size sorum bununla ilgili yorumunuz nedir kullanan var mı acaba, görüş belirtirseniz sevinirim.
1 6
1
Yorumlara bakarak aldım iki şişe bitirdim, lakin istediğim etkiyi görmedim, saçlarım hala çok dökülüyor.
R

Realty

Üye
Arkadaşlar luis bien mavi saç serumu hakkında şikayeti olan var mı, bu aralar piyasada mavi serumlar aldı başını gitti bu aralar mavi serumları araştırırken kullanan birine dek geldim söylediğine göre çoğu kişi bunu kullanıyormuş ve bir çoğunda saç dökülmeleri neredeyse sıfıra inmiş bikaç yorumları okudum satış sitesi olan hepsiburadaya bakınca hakkında şöyle yazıyor.

İçeriğindeki zengin bitkisel içeriklerle zenginleştirilen Luis Bien Mavi Saç Bakım Serumu, saç dökülmesine karşı son derece etkin koruma sağlar. Saçlarınızın dökülmesini engeller zamanla gürleşmesine büyük destek olur.

Bu serum hakkında şikayet var sitesinde birkaç yorum okudum.ürün içeriğine baktım öyle ahım şahım bir şey yok gibi, nasıl etki edecek pek anlamış değilim trendyolda, hepsiburada millet harıl harıl bunlardan kullanıp saç çıkıyor diye yorum yapıyor sorduğun zaman bunun gibi bir çok marka çıkıyor. Size sorum bununla ilgili yorumunuz nedir kullanan var mı acaba, görüş belirtirseniz sevinirim.

L

Leonardo

Üye
Yorumlara bakarak aldım iki şişe bitirdim, lakin istediğim etkiyi görmedim, saçlarım hala çok dökülüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
73
Toplam ziyaretçi
114

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt