Loya clinic saç ekimi yaptıranlar

• Konuyu başlatan Tornacı
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 30
  • Cevap 3

Loya clinic saç ekimi yaptıranlar

1
Loya clinic İzmir'de saç ekimi sektöründe hemen hemen öncü firmalardan diyebilirim, saç ekimi yaptıranlar ve saç ekimi firması sosyal medya sitelerinde çok fazla saç ekimi sonuçları paylaşıyor. Saç ekimi yaptıranlar genel anlamda çok memnun olduğunu görüyorum ve bu saç ekimi yaptırmak isteyen hastalar için çok güzel bir durum bence. İzmir'de saç ekimi denilince daha önce clinic hair likya estetik gibi saç ekim merkezleri gelirdi başta şimdi nerdeyse adı sanı duyulmaz halde diyebilirim. Clinic hair bir nebze gayet iyi Bayraklıda faaliyet gösteriyor saç ekim merkezleri. Arkadaşlar hem niye hemde saç ekimi sonuçları paylaşmak istiyorum. loya clinic saç ekimi sonuçlarını görselleri ile birlikte paylaşıp sizinde nasıl olduğu ile ilgili yorumlarınızı merak ediyorum.
3 6
1
[QUOTE="Bayram, post: 10063, member: 1278"] Saç dökülmesi yaşadığım için bende araştırmaya giriştim bu araştırmam içinde çevremde saç ekimi yaptıranları görme fırsatı oldu ister istemez buda bizim için bir referans oluyor. İlaç kullanmanın mantıklı gelmediğini kullananlarında uzun süreli bir sonuç aldığın görmedim. Saç ekimi için bende İzmir'de loya clinic saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırdım şuan gayet memnunum sürecimi bekliyorum isteyen olursa fotoğraflarımı koyarım [/QUOTE] Bayram bey saç ekimi konunuzu görme fırsatımız var mı.
T

Tornacı

Üye
Loya clinic İzmir'de saç ekimi sektöründe hemen hemen öncü firmalardan diyebilirim, saç ekimi yaptıranlar ve saç ekimi firması sosyal medya sitelerinde çok fazla saç ekimi sonuçları paylaşıyor. Saç ekimi yaptıranlar genel anlamda çok memnun olduğunu görüyorum ve bu saç ekimi yaptırmak isteyen hastalar için çok güzel bir durum bence. İzmir'de saç ekimi denilince daha önce clinic hair likya estetik gibi saç ekim merkezleri gelirdi başta şimdi nerdeyse adı sanı duyulmaz halde diyebilirim. Clinic hair bir nebze gayet iyi Bayraklıda faaliyet gösteriyor saç ekim merkezleri. Arkadaşlar hem niye hemde saç ekimi sonuçları paylaşmak istiyorum. loya clinic saç ekimi sonuçlarını görselleri ile birlikte paylaşıp sizinde nasıl olduğu ile ilgili yorumlarınızı merak ediyorum.

B

Bayram

Üye
Saç dökülmesi yaşadığım için bende araştırmaya giriştim bu araştırmam içinde çevremde saç ekimi yaptıranları görme fırsatı oldu ister istemez buda bizim için bir referans oluyor. İlaç kullanmanın mantıklı gelmediğini kullananlarında uzun süreli bir sonuç aldığın görmedim. Saç ekimi için bende İzmir'de loya clinic saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırdım şuan gayet memnunum sürecimi bekliyorum isteyen olursa fotoğraflarımı koyarım

B

Bayram

Üye
Uşak'da yaşıyorum canlı canlı görebilirsiniz bu süreç zor ve meşakkatli

revivo

revivo

Üye
Saç dökülmesi yaşadığım için bende araştırmaya giriştim bu araştırmam içinde çevremde saç ekimi yaptıranları görme fırsatı oldu ister istemez buda bizim için bir referans oluyor. İlaç kullanmanın mantıklı gelmediğini kullananlarında uzun süreli bir sonuç aldığın görmedim. Saç ekimi için bende İzmir'de loya clinic saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırdım şuan gayet memnunum sürecimi bekliyorum isteyen olursa fotoğraflarımı koyarım
Bayram bey saç ekimi konunuzu görme fırsatımız var mı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt