Loya Clinic Saç Ekimi Yaptıran var mı?

• Konuyu başlatan vural
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 624
  • Cevap 5

Loya Clinic Saç Ekimi Yaptıran var mı?

1
Arkadaşlar merhaba başlıkta bahsettiğim loya clinic saç ekimi merkezi isimli klinik hakkında bilgisi olan var mı kardeşim bu klinik ile görüşmüş bilgi almış daha önce saç ekimi yaptıran var mı forumda biraz siteyi dolaştım pek ekimleri yok o nedenle sizlere sormak istedim bilgisi olan çevresinde tanıdığı olup yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim teşekkürler.
5 6
1
İzmir loya clinic saç ekim merkezinde öncesi ve sonrası sonuçlarım
V

vural

Üye
Arkadaşlar merhaba başlıkta bahsettiğim loya clinic saç ekimi merkezi isimli klinik hakkında bilgisi olan var mı kardeşim bu klinik ile görüşmüş bilgi almış daha önce saç ekimi yaptıran var mı forumda biraz siteyi dolaştım pek ekimleri yok o nedenle sizlere sormak istedim bilgisi olan çevresinde tanıdığı olup yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim teşekkürler.

L

Levent

Üye
loya klinik saç ekim merkezi İzmir'de olduğunu biliyorum, sosyal medyalarını incelediğimde saç ekimleri çok pahalı olmadığını anladım kampanyalı fiyatları var 4000 5000 gibi rakamlar var. İzmir'de saç ekim merkezi çok fazla olmaya başladı insanlar saç dökülmesi ilaçlarından şampuanlardan medet bulamayınca köklü çözüm saç ekimine yöneliyor.

A

Alahan

Üye
Dostum mutlaka buraya saç ekimi yaptıran birileriyle görüşmen gerekli sonra karar aşamasına geç

@

@ron

Üye
Dostum mutlaka buraya saç ekimi yaptıran birileriyle görüşmen gerekli sonra karar aşamasına geç
Saç ekim merkezlerinde ekilen greftlerin sayılması gerekir, gerçekten söyledikleri rakamları ekliyorlar mi?

G

Gökmen

Üye
G

Gökmen

Üye
İzmir loya clinic saç ekim merkezinde öncesi ve sonrası sonuçlarım

Ekli dosyalar

• loya saç ekimi öncesi.jpeg
    loya saç ekimi öncesi.jpeg
    330.5 KB · Gösterim: 98
  • loya.jpeg
    loya.jpeg
    94.8 KB · Gösterim: 91

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
17

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt