Losyonları ne zaman uyguluyorsunuz

• Konuyu başlatan mustafaa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 353
  • Cevap 6

Losyonları ne zaman uyguluyorsunuz

1
[QUOTE="lastmorn, post: 1791, member: 4"] Ben duştan çıktıktan sonra saçları havlu ile kuruluyorum 20 dk sonra dermaroller kullanıp losyonları sürüyorum, sabahta işe gitmeden önce kuru cilde uyguluyorum, ikinci gün ön saçları biraz ıslatıp havlu selpak ile kurulayıp losyonları uyguluyorum. Üçüncü gün saçları yıkıyorum. Losyondan sonra fön makinesi uygulaman losyonu çabuk kurutur, havlu ile kurulama yap. [/QUOTE] Bende duştan çıkınca havlu ile saçın suyunu alıp saç derisine losyonu uyguluyorum sonra mecbur şekil vermek için hafif ısıda fön Makinesi kullanıyorum zaten hiçbir zaman yüksek ısı da kullanmam zarar verdiği için ama havlu ile kurulama yapamıyorum şekil almıyor
6 6
1
Ben duştan çıktıktan sonra saçları havlu ile kuruluyorum 20 dk sonra dermaroller kullanıp losyonları sürüyorum, sabahta işe gitmeden önce kuru cilde uyguluyorum, ikinci gün ön saçları biraz ıslatıp havlu selpak ile kurulayıp losyonları uyguluyorum. Üçüncü gün saçları yıkıyorum. Losyondan sonra fön makinesi uygulaman losyonu çabuk kurutur, havlu ile kurulama yap.
M

mustafaa

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben duştan çıktıktan sonra saçları havlu ile kuruluyorum 20 dk sonra dermaroller kullanıp losyonları sürüyorum, sabahta işe gitmeden önce kuru cilde uyguluyorum, ikinci gün ön saçları biraz ıslatıp havlu selpak ile kurulayıp losyonları uyguluyorum. Üçüncü gün saçları yıkıyorum. Losyondan sonra fön makinesi uygulaman losyonu çabuk kurutur, havlu ile kurulama yap.
Bende duştan çıkınca havlu ile saçın suyunu alıp saç derisine losyonu uyguluyorum sonra mecbur şekil vermek için hafif ısıda fön Makinesi kullanıyorum zaten hiçbir zaman yüksek ısı da kullanmam zarar verdiği için ama havlu ile kurulama yapamıyorum şekil almıyor

K

kelboy

Üye
Fön makinesini losyondan önce kullanın her şekilde kurutabilir nemliliğini azaltabilir

M

mustafaa

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fön makinesini losyondan önce kullanın her şekilde kurutabilir nemliliğini azaltabilir
Anladım , fönden önce losyonu sürme amacım şuydu ister istemez saç tellerine bulaşıyor saçlarım yapı olarak ince telli olduğu için iyice sönüyor şekil almıyor losyon yüzünden

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Fön makinesi kurutabilir, losyonu sür 1 saat sonra saçlarına fön uygula

M

mustafaa

Üye
Saç derinize losyonları ne zaman uyguluyorsunuz saç kuruyken mi yoksa duştan çıktıktan sonra saçlar ıslakken deri nemliyken uygulanabilir mi , uygulanabilirse sonrasında saç kurutma makinesi ile saç kurutursak derideki losyona bişey olur mu etkisi açısından

L

lastmorn

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
8
Çevrim içi ziyaretçiler
13
Toplam ziyaretçi
21

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt