Loprox Şampuan Seboreik Dermatit Geçirir mi?

• Konuyu başlatan Uzman
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 2

Loprox Şampuan Seboreik Dermatit Geçirir mi?

1
Loprox şampuan saçlı deride oluşan egzama, seboreik dermatit, kepek, kabuklanma, mantar, kaşıntı gibi pek çok rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır. Şampuan açıklaması şu şekilde; loprox şampua ne işe yarar, nasıl kullanılır seboreaik dermatit için kullananlar sedef hastalığına iyi gelir mi hakkında bilgiler. Saçta egzama, seboreik dermatit, yoğun kepek, mantar, kaşıntı, saç kıran, aşırı yağlanma gibi saç derisi problemleri için üretilmiş etkili olan bir şampuandır. Loprox şampuan saçta inatçı geçmeyen mantar varlığı, seboreik dermat gibi iyileşse bile sonradan tekrar ortaya çıkabilecek bu tip sorunları tekrarlamasını önleyip iyileştirir. Saç tedavisi uygularken saçlarınıza zarar vermez. Sağlıklı saçlar için derisini ve saç köklerinin sağlıklı olması şarttır. Saç köklerinde yoğun yağ birikimi saç dökülmesini tetikler. Deride biriken ölü deri artıkları ya da sprey losyon gibi ürünler sivilce çıkmasına kıl kökü iltihabına neden olabilmektedir. Loprox şampuan tüm bu sorunları tedavi edecek bir üründür Loprox şampuan içeriğinde bu maddeler bulunkmatadır. Ana etken maddesi Siklopiroksolamin'dir. Diğer maddeler Sodyum hidroksit, polisorbat 80, disodyum hidrojen fosfat 12 hidrat, heksilen glikol, sodyum lauret sülfat, polikuaternium 10, oleyl alkol, sitrik asit monohidrat, kokoamidopropil betain, kokoamid DEA ve saf su. [HEADING=1]Loprox Şampuan Nasıl Kullanılır?[/HEADING] Loprox şampuan kendi isteğinize göre kullanmayın. Bu şampuan doktorlar tarafında önerilen bir şampuandır. Mutlaka doktorunuzun kullanma talimatlarına göre kullanın. Aşırı ve yanlış kullanım tedavi süresini olumsuz etkileyebilir istenmeyen yan etkiler ortaya çıkabilir. Kullanmadan önce şampuan şişesini çalkalayın. Saçlarınızı iyice ıslatın ve avucunuza yeteri miktarda şampuanı dökün. İlk yıkamada şampuan fazla köpürmeyebilir bu saçlardaki yağdan ve kirden dolayı oluşur. İkinci yıkamada saçlarınızı 5 dakika süre ile yıkayın. Saç derisine parmak uçlarınız ile masaj hareketleri yaparak yıkayın. Daha sonra saçlarınızı iyice durulayın. Genelde haftada 3 ile 4 gün kullanılır. Tedavi süresi 4 haftadır bazı durumlarda doktorunuz süreyi uzatabilir. Akadaşlar saçlı deride seboreik dermatit, saç yağlanmasını, kepek oluşmasını önlemek için loprox şampuan kullananlar var mı yorumlarını yazarlarsa bizleri tecrübelerini aktarabilirler mi?
2 6
1
Daha önce pek çok şampuan kullanmış biri olarak doktorun önerisi ile yaklaşık bir senedir aralıklı olarak loprox şampuanı kullanıyorum. Saçımda egzama vardı sürekli kaşıntı ile kabuklanma oluşuyordu, normal şampuanım ile dönüşümlü olarak bu şampuanı kullandım. Gördüğüm etkiler bende işe yaradı saçımdaki egzamayı geçirdi tavsiye ederim.
U

Uzman

Moderatör
Loprox şampuan saçlı deride oluşan egzama, seboreik dermatit, kepek, kabuklanma, mantar, kaşıntı gibi pek çok rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır. Şampuan açıklaması şu şekilde; loprox şampua ne işe yarar, nasıl kullanılır seboreaik dermatit için kullananlar sedef hastalığına iyi gelir mi hakkında bilgiler. Saçta egzama, seboreik dermatit, yoğun kepek, mantar, kaşıntı, saç kıran, aşırı yağlanma gibi saç derisi problemleri için üretilmiş etkili olan bir şampuandır. Loprox şampuan saçta inatçı geçmeyen mantar varlığı, seboreik dermat gibi iyileşse bile sonradan tekrar ortaya çıkabilecek bu tip sorunları tekrarlamasını önleyip iyileştirir. Saç tedavisi uygularken saçlarınıza zarar vermez. Sağlıklı saçlar için derisini ve saç köklerinin sağlıklı olması şarttır. Saç köklerinde yoğun yağ birikimi saç dökülmesini tetikler. Deride biriken ölü deri artıkları ya da sprey losyon gibi ürünler sivilce çıkmasına kıl kökü iltihabına neden olabilmektedir. Loprox şampuan tüm bu sorunları tedavi edecek bir üründür

Loprox şampuan içeriğinde bu maddeler bulunkmatadır. Ana etken maddesi Siklopiroksolamin'dir. Diğer maddeler Sodyum hidroksit, polisorbat 80, disodyum hidrojen fosfat 12 hidrat, heksilen glikol, sodyum lauret sülfat, polikuaternium 10, oleyl alkol, sitrik asit monohidrat, kokoamidopropil betain, kokoamid DEA ve saf su.

Loprox Şampuan Nasıl Kullanılır?​

Loprox şampuan kendi isteğinize göre kullanmayın. Bu şampuan doktorlar tarafında önerilen bir şampuandır. Mutlaka doktorunuzun kullanma talimatlarına göre kullanın. Aşırı ve yanlış kullanım tedavi süresini olumsuz etkileyebilir istenmeyen yan etkiler ortaya çıkabilir. Kullanmadan önce şampuan şişesini çalkalayın. Saçlarınızı iyice ıslatın ve avucunuza yeteri miktarda şampuanı dökün. İlk yıkamada şampuan fazla köpürmeyebilir bu saçlardaki yağdan ve kirden dolayı oluşur. İkinci yıkamada saçlarınızı 5 dakika süre ile yıkayın. Saç derisine parmak uçlarınız ile masaj hareketleri yaparak yıkayın. Daha sonra saçlarınızı iyice durulayın. Genelde haftada 3 ile 4 gün kullanılır. Tedavi süresi 4 haftadır bazı durumlarda doktorunuz süreyi uzatabilir.

Akadaşlar saçlı deride seboreik dermatit, saç yağlanmasını, kepek oluşmasını önlemek için loprox şampuan kullananlar var mı yorumlarını yazarlarsa bizleri tecrübelerini aktarabilirler mi?

K

Kemal88

Üye
Yıllardır saçlarımda egzama var bu hastalığın tedavisi için doktora gittiğimde hemen hemen herkese tavsiye edilen şampuanları, ilaçları ben de kullandım. Bazen konazol bazen selyum şampuan kullandım ama loprox şampuan kadar işe yaratanı görmedim. Bu şampuan içinde sodyum lauret sülfat da var ama öyle bariz bir kaşıntı bende yapmadı. Her eczanede bu şampuan bulunmuyor. 100 ml şampuanı 39 liradan aldım, iki güne bir saçlarımı 3-5 dakika yıkıyorum ve bir aylık kullanımı var. Normalde saçlarımı şampuanla 3 kez yıkama yaparım. Saçlarımı İlk yıkadığımda diğer şampuanlar gibi köpürme yapmadı. Kepek ile kaşıntıyı düzenli kullanırsanız kısa sürede geçirdiğini fark edeceksiniz.

A

atakanz

Üye
Daha önce pek çok şampuan kullanmış biri olarak doktorun önerisi ile yaklaşık bir senedir aralıklı olarak loprox şampuanı kullanıyorum. Saçımda egzama vardı sürekli kaşıntı ile kabuklanma oluşuyordu, normal şampuanım ile dönüşümlü olarak bu şampuanı kullandım. Gördüğüm etkiler bende işe yaradı saçımdaki egzamayı geçirdi tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
9
Çevrim içi ziyaretçiler
24
Toplam ziyaretçi
33
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt