A
Alipoyraz
Üye
On yıl önce saç ekimi yaptırdım, striptiz tekniğiydi. O zamanlar hala önemli miktarda saçım vardı ve sonuçlar iyi görünüyordu. Şimdi 38 yaşındayım ve aradan geçen süre içinde saç ekimi dışında kafamın üstündeki saçların çoğunu kaybettim. Saçlarım şimdi doğal ve estetik görünmüyor. Propecia'yı hatırı sayılır bir süre denedim ama olumsuz cinsel yan etkileri oldu, bu yüzden ilacı bıraktım. Şu anda saç dökülmesi için herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Daha estetik bir sonuç elde etmek adına Toppik'i çok küçük miktarlarda kullanıyorum.
FUE prosedürü fikri, saçın tamamını kurtarmak için değil, sadece mevcut ekimin daha doğal görünmesini sağlamak için düşünüyorum.
Ankarada bulunan liv hospital saç ekimi merkezi hakkında bilgi sahibi olan şikayeti olanı gördünüz mü? Yada danışabileceğim güvenilir bir FUE nakli cerrahı önerebilirse, çok memnun olurum.
Teşekkürler!
FUE prosedürü fikri, saçın tamamını kurtarmak için değil, sadece mevcut ekimin daha doğal görünmesini sağlamak için düşünüyorum.
Ankarada bulunan liv hospital saç ekimi merkezi hakkında bilgi sahibi olan şikayeti olanı gördünüz mü? Yada danışabileceğim güvenilir bir FUE nakli cerrahı önerebilirse, çok memnun olurum.
Teşekkürler!